自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

黑衣人同黃絲嘅所作所為我都不齒,真心唔明點解呢一刻仲有咁多人係黃黑陣營。

但我見到有JM由原本好黃,變到正常返好多,都覺得開心

男爵府

miffyumiffy 發表於 20-5-1 14:27

正常人有小小腦一早睇到,依家連豬咁蠢都睇到曱甴破壞緊 ...

其實佢哋都好清楚黑衣人所作所為係唔啱,如果唔係點會成日人哋講黑衣人點唔啱,佢哋又避開話題,話警察點點點。佢哋話BK比打手攻陷,其實以佢哋咁人多勢眾,應該唔會有被打手攻陷嘅情況至啱架,咁點解平時又唔見佢哋出聲,據理力爭呢?就係知道其實道理唔喺自己嗰邊,點講都講唔通

佢哋好多時都係自己反中,又唔想冒被捕嘅風險犯法,難得有班心智未成熟嘅人出黎"幫"佢地反中,梗係求之不得,但諗諗下又覺得自己好衰,點都要做返啲野幫返佢哋,所以咪無論班黑衣做咩衰野都當睇唔到,不停用歪理合理化佢哋嘅罪行。

其實佢哋所謂嘅歉疚感好廉價、偽善,如果真心好錫呢班年青人,就會勸佢哋返屋企,唔好比政棍呃,以致做埋啲冇意義、損害自己前途嘅事

男爵府

平平常常 發表於 20-5-1 23:49
連登的東西,最好不要隨便裝App。iPhone 的IOS app就好一些,安全隱患少一點。注意保護自己個人資料,乞衣 ...

我都係咁話,我覺得佢哋特登唔用.hk,唔知係唔係咁樣唔洗受香港法律監管。x登都好多起底post,都照放喺度,完全無王管

男爵府

聽你哋咁講,以前BK真係好精彩
我繼續追舖先

首頁

尾頁

跳至