跳至

首頁
23456...12

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部

fanny,
妳工人星期六黎, 妳就好啦~
我果個, 原來agent 今日同老公講已經出咗 visa 喇, 點知......居然話工人未 training 完 要 3/20先黎香港呀, 再等埋黎到驗身, 起碼又一,兩日啦 :-( :-( :-(
等 c 人喇 :-( :-( :-( 真係唔抵

男爵府

好媽媽勳章

mel,
乜 emma 又唔舒服呀??? 不過呢排d 天氣咁, 特別小朋友又真係好易病架, 我諗妳聽日都係睇定d 先好喇

男爵府

好媽媽勳章

咁就好喇, 妳果日個樣都幾殘, 不過有猛男陪住, 緊係唔使怕~~~
Boosk@ 寫道:
冇la... [quote]
731mon 寫道:
我黎喇~~ 仲溫埋書

係喎~ Boosk@, 妳仲有冇事呀???

其他人, 乜妳地今日出現浦頭既時間咁特別既
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

~ e~ c 火, 妳地決定 星期四呀???? 我可能有少少變掛 老公好似想果日去花展, 等我再同佢 傾傾度度先,, 真係
kwok330 寫道:
e+ 有反在線上...好好多.....

星期四攪mug好...lunch and 鋤d ...ok...
聽講糖係 D 霸....

男爵府

好媽媽勳章

咁妳老公就乖喇 [quote]
Boosk@ 寫道:
佢不知幾乖ar...幫我做哂屋企D野la...真係要比個[size=medium]GOOD佢ar..kaka[quote]

男爵府

好媽媽勳章

好啦~~ 早d休息 , Boosk@ 886

男爵府

好媽媽勳章

我都知衰架喇, , 仲未同老公 bargin, 最衰亞囝個表姐 話星期四去, 我原本諗住星期五去架嘛, 我會好努力同老公傾傾架喇
kwok330 寫道:
請恕我在此爆爆粗打打人....
731...你個青蕉紅羅白....

[quote]
731mon 寫道:
~ e~ c 火, 妳地決定 星期四呀???? 我可能有少少變掛 老公好似想果日去花展, 等我再同佢 傾傾度度先,, 真係 [quote]
kwok330 寫道:
e+ 有反在線上...好好多.....

星期四攪mug好...lunch and 鋤d ...ok...
聽講糖係 D 霸....
[/quote][/quote]

男爵府

好媽媽勳章

喂....喂....喂.....同老公傾完喇, 宜家攪到佢話星期四, 一早去咗花展先, 應酬完即刻 c 返黎喇, 妳地決定食 lunch, 我會返到黎架喇............ 唔使打喇嘛

男爵府

好媽媽勳章

唉~~ 老公都話我煩, 都唔知星期五, 好唔好再去花展添???

男爵府

好媽媽勳章

又即刻咁鬼熱情
kwok330 寫道:

[quote]
731mon 寫道:
喂....喂....喂.....同老公傾完喇, 宜家攪到佢話星期四, 一早去咗花展先, 應酬完即刻 c 返黎喇, 妳地決定食 lunch, 我會返到黎架喇............ 唔使打喇嘛
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

我原本一心諗住星期五先去架嘛, 宜家星期四就去(就亞囝個表姐), 走馬看花,趕住返黎, 星期五都唔知去唔去好, 或者去完睇下有幾靚先決定喇
柔柔媽媽 寫道:
咁你想去定唔去呢

男爵府

好媽媽勳章

柔媽,
d 衫有未呀???

男爵府

好媽媽勳章

哦~~ 唔該哂, 想快d比返錢妳之嘛, 唔想欠妳咁耐 我唔多慣欠人錢之嘛
柔柔媽媽 寫道:
啱啱好今日firm哂D貨,應該冇問題,等緊佢e-mail比我,因為佢計多我2條戒片褲 [quote]
731mon 寫道:
柔媽,
d 衫有未呀???
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

唔多, 要等開箱, 有就有, 一開就即刻比人"立"哂, 如果妳去, 聽人講, 一開11點幾就去, 又或者4,5點多數會開箱喎, 不過真係好睇彩數就真, fanny 都買到4百元呀, 佢d 衫, 2歲 之後就 4歲, 柔柔同 fanny 個囡 size都差不多, 我諗妳都要買 4歲既 size 先抵著~~~ fanny 都係買哂4歲size既衫既
柔柔媽媽 寫道:
嗰次去hipo多唔多女仔3,起碼2-3歲

男爵府

好媽媽勳章

我知~~ 妳有d已經比咗嘛
柔柔媽媽 寫道:
衰鬼....見貨先收$啦 [quote]
731mon 寫道:
哦~~ 唔該哂, 想快d比返錢妳之嘛, 唔想欠妳咁耐 我唔多慣欠人錢之嘛

男爵府

好媽媽勳章

咪係 又唔知蛇咗去邊
柔柔媽媽 寫道:
kwok去左邊呀

男爵府

好媽媽勳章

講真, 以咁平呢講, 我覺得買定 同 買到褸真係好抵呀~~
我買果d, 多數係$50-$60既外套, 真係好平架喇, 我真係唔多鍾意佢hipo 本身既 質地, 好差, 但係平成咁, 著一季都抵啦

男爵府

好媽媽勳章

柔媽,
hipo d 衫係咁架, d size 係 2歲.....4歲......6歲..... 咁上架, 我買果d多數都係 4歲, 得1件 係2歲咋
有 2條褲就 for 2歲
咁黎緊冬天都2歲幾, 冇理由仲買咁多 2歲衫呀??? 妳地兩個囡都有肉地, 特別 fanny 話佢個囡 , 啱啱果年已經著2歲衫, 出年一定著唔到2歲果d, 咪買定 4歲 囉~~~

男爵府

好媽媽勳章

柔媽,
咁又唔會掛, 仲有我之前冇乜買過衫比亞囝, 除咗過時過節, 因為我老公有個客係做出口衫, 佢果時 時不時就比 d 2歲樓下既衫我個囝, 我只係買底衫果d咋, 已經冇衫提供, 仲唔快d出下血, 滿足下購買慾咩

男爵府

好媽媽勳章

好似少d 喎, 不過我覺夏天3冇咁抵咁 羽絨真係好抵, 亞囝之前著果件都要 $210, 我都覺得好抵, 呢次買到$140, 仲抵 不過真係祝妳好運喇
柔柔媽媽 寫道:
有冇夏天3呀,有冇裙仔,你都買咗好多褸wor,我想買件羽絨比個女,百幾元好抵

首頁
23456...12

尾頁

跳至