夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

clyl03 發表於 19-5-24 10:04
咁佢大你幾多年?可能真係年紀大,不舉呢!

12 years

大宅

misslady1980 發表於 19-5-24 10:06
12 years

他是我的初戀

大宅

豬C9 發表於 19-5-24 10:09
盒偉哥係當年醫生比,咁妳又唔問下佢點解仲keep到家下。
琴晚除完褲比妳都係唔得,咁今朝有無tum下妳?定係 ...

今朝佢有攬住我,只是攬沒有做其他野
我痴埋佢塊面講,我好愛你,好中意你
佢話理所當然啦,因為我係你老公
佢沒有吾同跟平時

大宅

豬C9 發表於 19-5-24 10:16
講果時面部表情如何? 因為我係妳老公呢句,我聽落就唔係咁喜歡不過人人感受唔同可能佢以為妳鐘意佢 ...

我希望不是

大宅

Heman2001 發表於 19-5-24 10:19
男人年幾大左,無咁大性需要,甚至不舉,只要唔係身體毛病,佢唔理係無問題,個人選擇,但作為家庭成員之 ...

佢無當我係雞,係我自己一相情願

大宅

Heman2001 發表於 19-5-24 10:49
sorry,今日我心情麻麻原諒我用詞不當....

妳老公即使無性功能障礙,都好大可能係隨年齡而唔再有性慾...

唔緊要,我明白
多謝你
知道你也是鄧我不直.
一直以來我沒有須要所以沒有正視
到正視令一半已經不再配合
現在後悔已經太遲,我想不是發現偉哥事件,我也不覚得有問題
沒有性,我和你也好像以前一樣咁生話活,只是我希望兩個人的関係再好一點,好似20 年前同佢咁
經過昨晚我不會再給他壓力,我知道再要求答案也是一樣。
你說得對,隨緣,照顧好孩子就好了

大宅

Heman2001 發表於 19-5-24 11:10
生活,不論係家庭生活還是性生活,都係要一齊經營的...
男女都好,總有年老色衰既一日,總要面對失去能力 ...

對,只是暫時未接受倒同老公嘅関係

大宅

Heman2001 發表於 19-5-24 11:21
明白既,睇到妳係有勇氣面對問題..
妳老公既情況,我覺得要先處理佢心理情況多於生理...
既然急唔黎,就暫 ...

那我想仍然要繼續製造同佢獨處時間,製造機會

大宅

lingfu 發表於 19-5-24 12:23
我都係男人
都好開心呢版有多啲男人既聲音
我覺得施捨兩字係樓主代多咗自己感受入去

無錯我係好急,但我急不是性慾,我之前也説過,有的我當然會做,無也不會刻意要求,一向以來我不曾要求過他,而他也沒有跟我做,同上面c 兄話齋,好似home mate 咁,日日見但已經無左果份戀愛嘅感覺
,在大家心裡面只有個女,所有事情只圍繞繞住個女,基本上沒有其他可言。我一直也不覚得有問題,夫妻沒有性咪無lo, 直到一日我發現你有一些藥,天真嘅我並不知道他吃什麼藥,好擔心他身體上有什麼事而吾話我知,我google個名是偉哥,你們知道我那一刻個心情是什麼嗎?一個男人沒有跟你做愛五年,為何有這些東西?那刻心情我好像零暈吾係自己身體咁

大宅

misslady1980 發表於 19-5-24 12:49
無錯我係好急,但我急不是性慾,我之前也説過,有的我當然會做,無也不會刻意要求,一向以來我不曾要求過 ...

自這件事之後,我好像改變了令一個人,變到我自己也唔敢信這個是我自己,而這些變化是真心,沒有半點做作做假
我不停諗我愛他嗎,我有多了解他日常生活,我有幾關心他?一切一切話我知我無,自個女出左世之後我根本一點也不關心他,home mate,無講錯我,我錯了,我知自己有幾錯,他對我沒興趣也不是他一個人問題,二個人一齊沒有只是一個人對曬,我反覆思考,討厭自己,日日吾開心,縱使他說沒有做一些對吾住我嘅事。
我改變,我多了聆聽他,小鳥依人,多了關心他,做番22 年前跟他熱戀時嘅我,也坦承告訴他自己之前有幾錯,幾無理取鬧,希望他原諒自己過往的不當。

大宅

misslady1980 發表於 19-5-24 13:01
自這件事之後,我好像改變了令一個人,變到我自己也唔敢信這個是我自己,而這些變化是真心,沒有半點做作 ...

這段時間我地好sweet, 沒有吵過,以前我地日日嘈,任何事情也嘈,現在我所有事情以他為先,他想要什麼我就做什麼,他喜歡食什麼我就配合他,目的我希望跟他可以好似以前咁一樣寵愛我,縱容我而不是出面搵女人
他再三發誓從來及以後也沒有不會做對吾住我嘅事,但我個心仍然有條刺,我在bk 發言問大家意見,可以點做,以為男人個個好色,我肯用口就一定得,但原來不是,我老公就已經不是。昨晚我好吾開心,我同佢講,咁算吧,那瞓覺。他知道我喊,反問我是不是想要,我同佢講你知我有幾痛,他知道才除褲比我,但他一點也不enjoy.
之後係點我相信大家也清楚

大宅

lingfu 發表於 19-5-24 12:53
真係假如
如果你老公唔係有第二個
咁你覺得你地冇性仲是否問題?

我吾知

大宅

kittykit622 發表於 19-5-25 10:43
直覺佢係基

他又唔係喎

大宅

koann 發表於 19-5-28 12:17
睇到呢度忍唔住哭了,我冇辦法諗到冷落老公5年佢會變成點,我同老公一齊1x年,有兩個小朋友,咁多年我哋嘅性生 ...

多謝你

首頁

尾頁

跳至