跳至

首頁
12345...13

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 好姊妹密密斟(Part 4)

你自創既既偏方
Happybebe 寫道:
karman/mui, 多謝你地. 可能我又太緊張. 次次perry病我都會好心痛. 仲會猛錫佢, 等佢傳染比我, 佢就快d好番.

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

joanne,

未咁快住,我讀埋書拎埋張cert先搵,我估要出年4月,但又想去埋旅行先搵,或者到時睇下點

無論如何多謝既你祝福
joannelai930 寫道:
幾時開始搵呀? 祝你順利, 如願以償, 恭喜發財 [quote]
muimuichu 寫道:
joanne,

老細唔係樹就自由,但一係樹就好煩
我唔想係呢間公司再生,我陀熙時巳經受盡老細既白眼,我唔想再受,再加上我要搵返5日工,so都係轉工好

伯爵府

信爸爸=anna honey
connieyyl 寫道:
好"背" tim...信爸爸=大肚公? ?-(

[quote]
eeetse 寫道:
hello 信爸爸
welcome ar!!!
[/quote]

伯爵府

perry媽,

我唔覺perry瘦喎!佢地大大下係向高發展,perry咁精靈活潑,你唔好咁擔心喇
Happybebe 寫道:
anna/connie
我都知. 肥瘦唔緊要. 但佢既體重實在係輕過標準. 佢無瘦到只係一直都無重過. 食果方面其實佢食得好好, 只係唔吸收. 加上佢成日都病更加唔長肉.

[quote]
annaanna 寫道:
都係有幅相正d

perry 媽,
點解會瘦左咁多o既? 不過唔緊要啦﹗精靈活潑咪得囉﹗
[/quote]

伯爵府

真巴閉
eeetse 寫道:
anna,
你叫到, 我即刻叫老闆等一陣,
同你吹下水先

伯爵府

karman,

hehehe你地係屋企都會問起熙熙,真係好開心呀!
karmanshirin 寫道:
mui,

係呀, 平時響屋企我地問Shirin熙熙呢, 咁佢就會笑喇

[quote]
karman,

bosco係shirin baby一定記得喇,
至於熙,一有人叫熙佢就笑~~shirin梗記得喇
[quote]

伯爵府

洗唔洗咁快食木瓜
eeetse 寫道:
wakakaka,
咁同爸又肯定唔會好似公公咁寸
想當年佢比公公問到口啞啞, hahaha~

不過同爸真係要教育下,
我有時話叫同同食多d 木瓜等第日"勁"d,
同爸話: 咁勁做咩呀? 棧益人....
我話: 咁佢遲早都要拍拖要結婚....
同爸話: 我個女唔會既....
(雖然佢話係講笑),
but 我都好激氣, 食古不化

[quote]
Esther,

睇唔出同爸咁唔接受現實
同爸會唔會好似你爸爸咁盤同同既男友
[/quote]

伯爵府

benben 寫道:
mui

甘你幾時開始吃架?!?

pls provide good timing!! [quote]
洗唔洗咁快食木瓜 [quote]

伯爵府

咩喎!

我呢d相比起karman真係要行埋一邊
eeetse 寫道:
係lor,
karman, mui,
快d 講

[quote]
benben 寫道:
mui

唔使 . . . .過兩招我地 lei d 有女既亞媽姐 ~~

karman
so quick?!?
[/quote]

伯爵府

早晨

伯爵府

今日咁遲既
eeetse 寫道:
GOOD MORNING

伯爵府

karman,

你今日又咁遲既?
Morning

一早返工見到d bb相醒神晒

伯爵府

上年1022我都無參加

伯爵府

shirin要配合大阿哥既露片look
joannelai930 寫道:
SHIRIN
SEXY 都唔可以露片架

伯爵府

今次都有露,不過好快就無得睇
eeetse 寫道:
咁............d 露點相呢

[quote]
kelly_bb 寫道:
唔係喎, 上次響迪un湖先至大解放, 兩點盡露喎!
[/quote]

伯爵府

kelly,

你部腦好似無幾耐之前先整過,咁快又
kelly_bb 寫道:
我講緊同同呀!

你地d相..............唉! 部腦好煩, 我搞佢唔掂 ! 而家燒碟又唔得, 買mark 6 又唔得.

伯爵府

karman,

有乜問題?好可愛呀!
esther, joanne, mui, kelly,

雖然個post好sexy, 不過個樣唔掂喎

伯爵府

benben,

thx
benben 寫道:
mui

this 1 for you :

伯爵府

anna,

買左士的車未呀?

伯爵府

benben,

好似得我地兩個b,仲係用口水肩?

首頁
12345...13

尾頁

跳至