跳至

首頁
34567...11

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 好姊妹密密斟(Part 8)

無所謂
bcbc 寫道:
benben, mui, kelly,

APM --- Spaghetti House 岩唔岩食呀 [quote]
muimuichu 寫道:
ben,

roma roam 有lunch buffet,星期六日好似$78/位,另加一,雖然食物唔太多,( pizza, 燒牛肉,豬柳,沙律,意粉,雞翼,腸仔,甜品,炒飯etc),會不停轉款同更換.但都幾好味.

有棉花糖~~岩晒小朋友

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

早晨

伯爵府

傻婆
eeetse 寫道:
re: jshoppers
就黎激c" 我啦,
我就係係 free shipping 之前一日 order 左好多野 :-(

伯爵府

早晨

伯爵府

esther,

order 左喇,買野點少得我個份
但今期無乜靚野喎!點解你order 左咁多野既
eeetse 寫道:
早呀 mui,
你order 左 jshoppers 未呀?
我今朝忍唔住, 又訂多次 :mrgreen:

伯爵府

ben & bcbc

食邊間都無所謂
你地話事
benben 寫道:
mui, bcbc
how is our lunch on Sun?
roma roma?
need to book?

伯爵府

有我喎!
得閒搵我吹返夠本
不過我呢排成日掛住打NDS 都少左上網
[quote]
karmanshirin 寫道:
Esther,

依家我要等Shirin訓左, 自己沖完涼做完家務先有d私人時間嘛,
不過夜晚都無人online msn, 想

伯爵府

bcbc,

thx
hsbc 咭我有喎
bcbc 寫道:
ben & mui,
book左位啦,12:30pm - 10 位 - 徐小姐 (只會hold檯5mins)
*hsbc咭 - 指定2人餐低至半價

聽日見啦

伯爵府

無乜驚喜囉 :mrgreen:
eeetse 寫道:
之前只買左比同同 & 自己,
我買左幾對鞋呀, 仲有bra 果d,
唔靚咩? 不過今朝上去, 好多我之前order 左d 都無晒貨喇,
仲係 free shipping 咪走上去睇多次 lor,
良心發現掛, 買左d 野比老公

伯爵府

又平又靚又正囉
eeetse 寫道:
你想要乜驚喜 jet?

[quote]
無乜驚喜囉 :mrgreen:
[/quote]

伯爵府

joanne,

我玩cooking ma ma 同牧場物語
joannelai930 寫道:
mui
你玩開邊隻 game呀 [quote]
有我喎!
得閒搵我吹返夠本
不過我呢排成日掛住打NDS 都少左上網

伯爵府

pom,

祝力高早日康復

伯爵府

pom,

係呢幾日先得閒玩,咪晚晚玩到成點囉
pomchin 寫道:
MUI
Y 你有時間玩GAME GE

伯爵府

joanne,

no要返屋企搵下先知
牧場物語,一玩左就停唔到
may i have the no. pls ? 我而家次次玩"搵錯處", 有d悶啦

伯爵府

ben,

超執刀好難玩喎!

伯爵府

joanne,

梗係有帶返公司.......

伯爵府

早晨 joanne,

cooking ma ma 係咪好好玩呢
blow係用口吹向中間個mic ~~~好低能咁既
[size=x-large]早晨
mui, 我而家玩緊 cooking mama啦 , 請問 blow 係點做呀

伯爵府

esther,

係呀!力高人仔細細但好擦得,成晚拎住個包係咁食食食,好搞笑
pomchin 寫道:
esther
你又放心bor,我個女好 like 食野,
so far 佢得一兩餐粥食少左,
果日同 mui mui 佢地出去食 buffet
你問mui mui 呀, 佢囉住個大包, 係拱食,

伯爵府

hi kwaiyau12

kwaiyau12 寫道:
哈囉 :lol: 我囡囡又係05年7月2日出世架,我係住屯門區架

伯爵府

karman, anna & joanne,

我7/4會去BBQ,8/4早上去爬地,其餘日子得閒喎!有無好節目
[quote]
得一日去人地會所參加 爬地 , 其餘日子都悶 [quote]
karmanshirin 寫道:
Hi kwaiyau12, mui, joanne, benben & all,

各位好姊妹,

不如大家講

首頁
34567...11

尾頁

跳至