跳至

首頁
12345...25

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟

hello mui,
乜真係咁快手, 勁呀!!

比十個叻你

男爵府

wakaka, 同同張直頭無左影,
我好良呀, 太耐無上bk, 連點樣引文都唔記得左,
攪左好耐呀, hahaha!!

bcbc 寫道:
hoho.....bosco個張仲舊啦 ~

[quote]
karmanshirin 寫道:
好耐無響bk留言喇. 等我明日update吓 Shirin既大頭相先
[/quote]

男爵府

karman 仲未court 咩?

好耐無響bk留言喇. 等我明日update吓 Shirin既大頭相先

男爵府

hello peony!!

Happybebe 寫道:
我都要黎say個hi先

男爵府

唔好客氣啦, 而家有個promotion 好似幾正,
我都諗緊等同同好返去多次

Happybebe 寫道:
esther多謝你好介紹
黃金海岸真係好正 我地玩得好開心.
好適合一家大細去玩呀

男爵府

hi sophia,
daphne 靚女左好多, 肥左白左wor

男爵府

早呀!!!

wei wei, 想問下你地知唔知果d 吸鼻水野有無用架?
琴晚同同訓左幾粒鐘先訓得著, 佢勁鼻塞呀....

有無計呀?

男爵府

thank you sophia & mui,
都想買個黎試下啦, 見佢琴晚look 黎look 去, 2am 先訓得著, 好辛苦咁~

mui,
恭喜你5 週年求婚紀念日呀

男爵府

karman,
見到你黎點捨得走住wor
我一陣lunch 仲要去餵同同, 之後先返去訓~

hi joanne,
6筒最近發燒喉嚨痛病左成個week, 啱啱先好d, 但係就變左鼻塞...
而家仲野埋我

8筒呢, 好嗎?

joannelai930 寫道:
6筒好嗎

男爵府

karman,

haha, shirin 其實好乖呀....
有無試下比杯佢飲呢? 可能會好d ~

同同d 止痛藥有一隻係 pill 黎既, 咁我就連埋魚肝油丸比佢, 話係糖糖, 跟住試過 2 次只係比粒藥丸佢, 佢都以為係糖糖, 食食下唔對路bu" 返出黎, 我又再塞入佢個口....
而家問佢食唔食糖糖, 佢sa" 手擰頭啦

男爵府

joanne,
6筒好扭計呀, 有一晚成晚喊住叫:媽媽抱抱.....
由夜晚叫到第二朝6am, 我已經抱住佢都係咁叫,
佢地病就大晒架啦~

8筒唔高興就掟野呀?

男爵府

有無人知 sling 好唔好用

好似可以用到好大個都得wor~

男爵府

karman,
你個maid 點呀? 仲有偷食bb d 野呀????

男爵府

mui, karman, joanne,
點解你地係 vip 既?
咁勁架你地原來, hahahaaaa

男爵府

佢喉嚨痛, 唔知點好, 咪亂up 一餐 lor,
不過只係要媽媽, 唔要爸爸,
到好返就搵爸爸玩, 唔理媽媽啦 :evil:

抱住都叫
係呀, 佢發脾氣就掟自己個奶咀 [quote]
eeetse 寫道:
joanne,
6筒好扭計呀, 有一晚成晚喊住叫:媽媽抱抱.....
由夜晚叫到第二朝6am, 我已經抱住佢都係咁叫,
佢地病就大晒架啦~

8筒唔高興就掟野呀?
[/quote]

男爵府

呢個方法幾好wor

睇到一篇文章話, 小朋友發脾氣 , 就唔好理佢, 囉佢鐘意O既玩具或者食物自己享用, 等佢發覺會自己走埋黎, 跟住就唔記得左發脾氣

男爵府

wa, 咬人呀?
同同出牙時先會忍唔住咬, 不過只會咬婆婆 or 媽媽,
爸爸比佢咬佢都唔會大力, 好大細超的

sophia靚媽 寫道:
mui, joannelai, karman

Daphne also like to 發脾四, 如果佢要既嘢唔比佢she bite me tim ar

男爵府

wa, 你bosco 直頭勁啦,
話時話, 6筒都係 20 lbs jar wor, 睇落都係8筒重d,
淨係睇隻牌 (6筒 & 8筒), 8筒都多兩粒啦 hahaha!!

bcbc 寫道:
我諗我既手瓜係最....最....最大舊架勒 :-( :-(

星期日bosco磅......連衫褲鞋襪片片一齊磅, 有27.4磅呀 [quote]
joanne,

wakakaka...........我手瓜都起晒展啦, 工人琴日同我講覺得shirin可能依家有25磅
[/quote]

男爵府

karman,
無訓呀, 餵完同同去左買吸鼻水器, 又買左d 長袖衫...
arm arm返黎jar, 要msn 個fd, 所以咪上黎 lor....

wa, 點知你地咁勁, 個個 u 斟 i 斟, 聽晒 mui 話啦, hoho

esther,

你唔係要訓覺咩, 你忍唔住要上黎see see 呀

男爵府

我琴日都攪左好耐, 唔記得晒點 resize 張相上黎啦, hehe!

有無人幫下我呢唔知?

咁先似樣 [quote]
bcbc 寫道:
joanne,
睇住呢張先 [quote]
唔制, 你要UPDATE 你張大頭相嘛 [quote]
[/quote]

首頁
12345...25

尾頁