跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part II)

joanne,
下個week 我地去撐枱腳

joannelai930 寫道:
[quote]
karmanshirin 寫道:
係呀係呀, 尤其係柸coffee 同個朱古力cake, 朱古力味好濃響口中, 之後飲coffee, 口中有朱古力味又有淡淡既coffee味, 好耐未試過咁好享受

男爵府

今個week 話你知好嗎?
要同姨婆夾下架

好, 星期幾 ? 早D話我知

男爵府

你係咪 dau" jar,
其實根本唔想同我食 :-(

bcbc 寫道:
甘你幾時過黎jet
上個星期病左無返工之嘛 :-( 唔好嬲啦,下次同你食好野呀

男爵府

咁係丫ma,
一次就話咁arm jeh,
人地山長水遠, 去你地度要預多成個hour 架,
要老闆唔係度先偷到雞,
又要咁arm 果日唔使去餵同同先得呢 :-(

anyway, 唔可以咁快約實, 睇我地緣份啦

bcbc 寫道:
依家咪約你囉 你仲話我根本唔想同你食 [

男爵府

係咪唔抵得jet",
la 埋你洒啦
你兩個"洒花槍"

男爵府

都好wor

要唔要D 蒸餾水

男爵府

anna,
msn or fax to me la~

annaanna 寫道:
esther,
攪掂﹗re-on覆左我咩先o岩phoebe大小姐食喇﹗我張order form..... 點比你好呢?

男爵府

係呀?
同同長左少少jar wor,
照計shirin 肥過同同架 ?-(

Esther,

我收到你隻cd喇, 仲有咁多gift thanks
wei wei, 件Body比Shirin試左喇, 我諗佢真係要2-3yrs先岩著 anyway, thanks a lot!

男爵府

sophia, joanne, karman, 大媽,
多謝你地~
可惜同同只肯夾一陣架jar,
希望佢生返多d 頭髮會好樣d 啦

bcbc 寫道:
同同夾夾好靚女呀

男爵府

kelly,
hm..............juet" juet" juet"
好大力咁鍚左你幾啖啦,
希望茶爸唔好呷醋啦

kelly_bb 寫道:
嗚..............................................................
我唔制呀!

茶壺仔呢兩日玩野, 餐餐訓粒幾鐘就醒!
我要一邊看住佢, 一邊響廚房整野, 好辛苦呀 :-( !

有無人呵下我呀?

同媽,

同同頭夾look very骨, I'm lovin it!!!!!!!!

男爵府

我都想人鍚返我呀,
老闆又話明天去大陸,
等我連lunch 都無出去,
諗住整晒d 野明天可以係咁chat,
點知而家佢話唔去啦 :-( :-(

首頁

尾頁

跳至