跳至

首頁
34567...15

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 8)

pom,
唔好提喇, 我以為 over 40,000 yen 就唔係 shipping,
原來都唔係既, 就快激c" 啦~
乜sogo 咁抵呀?

pomchin 寫道:
esther
你ORDER 左幾多野呀, JSHOPPERS 都未出春夏裝BOR,
尋日上左 SOGO 出血, D ENFANT 套裝, 平得好緊要,
原價三百蚊套NOW 都係一舊水, 有D 九十蚊有交易.
BUBBLE GUM D TEE, 50蚊一件, JEANS 60蚊一條炸

男爵府

hi karman,
你d lc 搞掂未呀?

男爵府

扇你有返d d 狼心啦

今日飲咩湯呀?

kelly_bb 寫道:
esther,

見你拱架字禾, 我就掉低個囝自己飲湯, 上黎hi下你喇!

男爵府

wa, 整咩出兩次架,
耐無上黎都唔知玩我掛 :mrgreen:

男爵府

同爸有幾聲咳, 我就順勢叫佢自己去同同房訓,
已經三晚, 好正, 張床鬆動左好多

男爵府

有呀, 留多杯上次果d coffee 啦唔該 :mrgreen:

普通既蕃茄薯仔紅蘿蔔滾魚湯咋! 有扇趣就留番碗俾你喇!

男爵府

haha, 唔知wor,
我好似karman 咁,
真係一覺訓到大天光,
到同爸走入黎餵同同都唔知,
仲要佢搵手指篤我, 話起身喇,
我先醒

拱同爸係咪晚晚食住手指, 攬住monchichi訓呀?

男爵府

哈哈, 唔怪得啦, 同爸有呀, 乞chi 同咳都有,
所以星期六唔可以比佢地見面喇

karmanshirin 寫道:
Esther,

咁同爸有無成日"打 hard chi"呢,
因為Shirin近排不時都提住同爸呀
lee幾晚我都一個訓, 直頭一覺訓到天光呀

男爵府

未知呀, 佢可能去放直昇機,
最多都係車我去上堂,
跟住pm 食完飯接返我地 lor,
已經好多個sat 都係咁~

係呀. sat. 同爸只做司機呀
定你自己帶同同去呀

男爵府

ai" 下個week 又話凍返

男爵府

haha, 我就好開心, shirin & 同同做同學仔

我應該會自己同Shirin座車去呀,
好緊張呀

男爵府

大媽,
你今日好忙呀?

男爵府

karman,
咁勤力咁夜仲上網, 新pc 梗係好正啦

男爵府

早呀 mui,
你order 左 jshoppers 未呀?
我今朝忍唔住, 又訂多次 :mrgreen:

男爵府

之前只買左比同同 & 自己,
我買左幾對鞋呀, 仲有bra 果d,
唔靚咩? 不過今朝上去, 好多我之前order 左d 都無晒貨喇,
仲係 free shipping 咪走上去睇多次 lor,
良心發現掛, 買左d 野比老公

muimuichu 寫道:
esther,

order 左喇,買野點少得我個份
但今期無乜靚野喎!點解你order 左咁多野既

男爵府

hehe, 我而家好少夜晚上網呀,
日頭已經成日對住......
就算同同早訓, 我都多數睇下movie or 書,

而且, 電腦好多時比人霸左

Esther,

依家我要等Shirin訓左, 自己沖完涼做完家務先有d私人時間嘛,
不過夜晚都無人online msn, 想揾人吹吓水都唔得

男爵府

你想要乜驚喜 jet?

muimuichu 寫道:
無乜驚喜囉 :mrgreen:

男爵府

pom,
sorry ar, 我無溫書, 但係又八卦,
之前好多日無上黎,
力高咩事呀? 係出牙既事呀?
可以講多一次ma?

男爵府

我頭先........蛇左出去剪頭髮呀

男爵府

haha, 好在唔係jar, 如果屬埋蛇,
我估我比人炒左 lu

joannelai930 寫道:
好懷疑你係屬蛇

首頁
34567...15

尾頁

跳至