跳至

首頁
45678...29

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part III)

thanks anna

同同好少事jeh, 不過醫生都話仲乜 r" 到損晒先去睇~

有時成日諗住唔使咁緊張, 點知唔係既;
有時一發燒就去睇, 點知又好似太緊張咁

annaanna 寫道:
同同快d 好番

男爵府

好野.....[雪印細仔]

mui,
你打咁大段野, 我要慢慢睇下先

男爵府

[beanstalk 大仔]

aiya, 慢過karman 一步 tim

男爵府

[月餅]

karman, 今日又同老公吃早餐呀? 咁晏既?

男爵府

[火龍果]

mui,
我有個fd, 佢個仔聽唔到野, 醫生都話如果佢再生, 可能都係會一樣~
但係佢都決定再生, 話想有個仔有一個會明白佢既弟弟 or 妹妹~
我唔知佢咁諗arm 唔arm, 但係我就唔認同~

之不過個個人有自己諗法, 無話邊個絕對arm, 邊個錯,
自己安心, 開心, 對個小朋友負責, 盡責, 就ok 啦, 係咪~

男爵府

[白之戀人曲奇餅]

咁sweet 呀

karmanshirin 寫道:
[Beanstalk 大仔]

esther,

係呀, 仲食到好晏

男爵府

[朱古力]

你..........會錯意啦,
無諗住捉你錯字wor, 諗住用心咁領會下你up 乜 jar~

muimuichu 寫道:
esther,

想捉我錯字呢

牛欄牌奶水
[quote]
mui,
你打咁大段野, 我要慢慢睇下先
[/quote]

男爵府

[甘大滋]

joanne 又去左邊樹呀?
pc 仲有事呀?

男爵府

[森永細仔]

peony,
早呀!!
咁你老公琴晚........係咪......真係......好....出....力....jet"

男爵府

[义燒包皮]

peony,
想問下你上次去goldcoast, 有無去沙灘玩?
perry 係咪好like 玩沙呀?

同爸都好like perry 呀, 話同同有個咁靚男朋友好勁呀

男爵府

[冰糖燕窩]

peony,
wa, 芝士汁伊麵, 我都想食wor, 係咪有龍蝦係面果隻呀?
同同皮膚敏感, r" 到手臂損佢呀媽先帶佢去睇醫生,
好少事jar, 搽左藥膏好返好多喇

Happybebe 寫道:
[芝士汁伊麵]

esther, 同同咩事 依家無乜大礙, right.

男爵府

[雲尼拿雪糕]

咁當初個名係你地自己改架? 無搵人夾過?
如果改左安心d, 改啦,
改出世紙要拎幾舊水呀,
我幫同同加英文名都同改名一樣價錢, 幾肉痛呀

[乂燒]
無呀. 出力湊仔就有.
呢幾日轉天氣 perry晚晚都咳 :cry:

我考慮梗幫perry改中文名. 最近, 有位姓名學家, 一算講中perry有皮膚/呼吸道敏感. 話本來佢天生係咁. 個熙字加重佢既病. 叫我唔好用個熙字. :cry:

男爵府

[coke light]

黑勤戴屎朱古力月餅? 咁high

haha, 咁anna 姨姨幾時黎教訓下同同呀?

annaanna 寫道:
[黑勤戴屎朱古力月餅]

peony,
你放心,你新抱仔冇事... 只係身痕想比人打o者

男爵府

[果汁先生-橙沖]

joanne,
就係想睇下大家吔過d 乜呀

joannelai930 寫道:
[提子乾]

忙緊呀 !
你地D小笨友都食過好多野喎

男爵府

[寶礦力]

咁呀.....咁不如講埋bb 用過既用品, 著過既衫褲牌子, 睇過有關bb 既書, 好唔好呀????

karmanshirin 寫道:
[月餅]

係啦, Shirin食既唔夠多, 諗唔到唔敢留言

男爵府

[johnson's milk bath]

peony,
咁即係當初已經比呀蔡生批過呀?

你幫perry 拎左passport 未呀?

男爵府

[菜心]

係lor, 諗住玩下jar,
諗唔到唔好寫啦

[提子]
都係玩下姐. 唔寫都可以留言既.

男爵府

[三文魚飯團]

peony,
咁係既話, 改咩名呀? 有無提議你地呀?

男爵府

[廁紙]

乜外賣紙好味d 架?
同同食過廁紙落肚, 報紙都成日想食

kelly_bb 寫道:
<提子方包>

早晨呀!

頭先茶壺仔太肚餓, 趁我唔覺食外賣紙呀!!
好彩我夾硬了番出黎!

男爵府

[nepia 尿片]

karman,
曹芷穎好好聽呀, 改左咪咁花心啦

首頁
45678...29

尾頁

跳至