潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小黑咪 於 14-11-06 發表中間

原帖由 lileikam 於 14-11-06 發表
碎石唔值$
agree

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

回覆:呢隻介子抵唔抵買?

一萬元以下就差不多!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

回覆:呢隻介子抵唔抵買?

真正的經驗:冇證書,碎石,過一排吾 like,想賣返出去,真係吾值錢!(結果係要買斷左,如果係好啱心水的話,冇所謂!)
如果只是貪一時中悥,第日有機會可能吾要,想套現,咁就一定要買半卡、卡装有證書的才有保障!(真心話)

珍珠宮

引用:真正的經驗:冇證書,碎石,過一排吾 like

原帖由 wai001 於 14-11-07 發表
真正的經驗:冇證書,碎石,過一排吾 like,想賣返出去,真係吾值錢!(結果係要買斷左,如果係好啱心水的話 ...
有證書既,有時要賣返出去,都要預左一定賺吾到錢,亦有機會蝕本!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 wai001 於 14-11-07 發表真正

原帖由 wai001 於 14-11-08 發表
有證書既,有時要賣返出去,都要預左一定賺吾到錢,亦有機會蝕本!
因為珠寶行業利錢很高,成本只是定價的2至4成左右!
你賣返出去大行,佢地一樣㩒你價!!!

首頁

尾頁

跳至