婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

唔同住但有俾key?
不請自來其實唔須要開門添啦
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

misslady1980 發表於 23-8-1 16:06
響門口,可以唔開咩?唉!
點解唔得? 我訓左得唔得!曾有JM 教路較0岩時間外出添。
老人家撞過板以後唔敢亂來。

侯爵府

misslady1980 發表於 23-8-1 16:03
我們唔響香港嘅日子,佢同我哋丄都keep 住WhatsApp, FaceTime ,有傾有講..可能唔洗見面,關係仲好左。
不 ...

如果老人家單拖來,佢住硬你家。我再諗得衰d, 目的係移民跟你地。

過來人:同老人家由原本有傾有講,每次來小住,住到最後同屋當透明戲都費事交。

侯爵府

Ftm 嗎? 如果同住有排你受。

侯爵府

misslady1980 發表於 23-8-2 12:51
2. 我沒有說坐月規定要買補品,我自 ...
老實講,老人家心意既野,佢俾你都唔好受。你認為「心意」,他人覺呢啲係「恩惠」。佢唔買你仲可以大條道理「我冇受過你野」塞住人地把口。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊