婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

阿民房,你如果不是「意外有左」,米乜事都冇囉。
為左慳錢打擾老人家,即係冇家用冇租,你連租客都不如喎。
未有本事冇骨氣措施都唔做就做人父母,苦左小朋友。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

akaaaa 發表於 23-3-17 11:12
我唔想要㗎我本身話要落咗佢㗎係兩位老人家堅持要咋,間屋我有份工啊返嚟住一間房都叫無骨氣?我搬咗返嚟 ...

好彩你自己都識講, 打漏左野, 就5好怪人先話你「冇骨氣」!

你錯在你老公有家累, 仲要插隻腳去「幫」你老公。咁你老公慷「你」慨去貼佢自己家人。幫手供一間自己未有份既屋, sorry, 我自己娘家都未會旨意我咁做,我亦都5可能咁「偉大」做呢樣野。

你「兩位老人家堅持要」, 但你後來回應「99講到明唔會幫手湊」,咁真心5知你咩玩法。

maggie.tang    發表於 23-3-20 16:18

侯爵府

crystal媽咪 發表於 23-3-17 21:50
變左王國熱話
而家D 記者真係好好做。
真心希望呢個係膠post。好明顯老人家覺得自己利益受損。

侯爵府

crystal媽咪 發表於 23-3-17 22:40
未必係膠post
如果是堅既, 苦左小朋友。老人家把口welcome 小朋友,講真容易。
阿媽無私己
老豆養家養到老婆貼

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊