自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

你冇見過姐, 不代表冇囉!

就當你果1%好味, 7xx 萬人口1%即多少? 有數得計, 為什麼因為你見5到, 就質疑「究竟係咪真係咁多人有濕疹」?????
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

fitfit@fatfat 發表於 23-8-22 09:55
請問一下,我主要係上半身出
頸,耳仔,面,手臂
頸同耳仔最嚴重,中醫角度係邊個位出事(emoji)
借問聲, JM 是否女子?
我也是, 耳仔>頸>手>腳 順序咁發

侯爵府

fitfit@fatfat 發表於 23-9-5 10:11
爆咗一個月,皮膚開始好時又開始痕過,每晚都瞓唔到,好辛苦
我上個月爆.
爆到要開大冷氣, 搵埋冰full, 沖埋冷水涼.
不是搏感冒, 只是令皮膚涼快不燙

侯爵府

fitfit@fatfat 發表於 23-9-5 20:51
我每晚沖完涼 塊面就火燙 成身好熱好痕

(emoji)
我上個月, 西藥撳5到. 只能躲在家「牛」
之段去左睇中E, 都係5得

中西E 反而叫我, 不能用涼水沖涼(講真, 涼水最舒服)
咁我曾經試過, 暖水沖身, 感覺都舒服既, 但都係涼水舒服.

另外如果你不介意, 麻煩你睇睇PM, 有點女士事情想向你請教。

侯爵府

fitfit@fatfat 發表於 23-9-5 20:51
我每晚沖完涼 塊面就火燙 成身好熱好痕

(emoji)
我有同事教, 用蘆薈gel.
其實等同將skin care 入雪櫃再拎出來用也可以

侯爵府

我上個月, 竟然清左一支白花膏. 白花油我嫌佢太大味. 止痕OK 架

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊