夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

blue媽 發表於 21-4-11 10:39
佢地係交友apps 識架,住得唔近,但同區返工,我老公周圍走冇一固定點,佢地冇facebook ,wechat,ig做friend架, ...

睇過其他JM既分享,男人出軌後為左令你去信佢,通常都會推個問題去第三者度轉移視線,想你將恨專注放第三者身上而忘記佢既錯,再做啲野去令你繼續愛佢。
其實男人做得咁自私都幾恐怖,正常嚟講第三者應該慶幸可以甩到佢而唔會再愛佢。

茶類愛好者    發表於 21-8-29 12:41

複式洋房

blue媽 發表於 21-4-11 10:56
所以我唔係好信,因佢呢兩年嘅大話大精湛,我自問都係警覺性高嘅人,但都比佢欺騙到,佢知道遊戲規則,玩女人, ...

有智慧既女人應該唔會再信出軌男人說話,有修養既女人應該唔會信佢去攪第三者,因為明知無佢既所作所為根本唔會有其他人存在關係入面。

複式洋房

buibui1123 發表於 21-4-11 12:57
認同。我覺得出軌男最恐怖既係將個波推落第三者度。話人地唔介意,又其實一早想分開等等說話。如果係甘, ...

所以唔明開口埋口話係第三者問題,男人唔出軌何來有第三者?

複式洋房

buibui1123 發表於 21-4-11 13:50
無錯。其實我覺得呢d男人既行為好懦弱~
然後就令個老婆覺得係第三者問題,將憎恨轉移落第三者,希望第三 ...

點解要懦弱既男人?萬一佢唔知衰啲咩好有可能佢唔負責要你幫佢孭鑊。你講得都幾有道理,如果講報應佢點會無份,佢先係始作俑者傷害左兩個女人,佢既家人可能會成為一份子要擔心埋一份。

複式洋房

Cherry2012 發表於 21-4-13 10:02
一次又一次的傷害,其實已經唔敢再爱,唔想再受傷害了,我都係考慮緊走定留的局面
...

愛你既人應該係會顧及你既感受,照顧你既需要,而唔係要你去擔驚受怕過日子,所以唔值得為左傷害自己既人做傻事去傷害自己或其他人。

首頁

尾頁

跳至