夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 blue媽 的帖子

經歷同你一樣嘅感受 我老公同都係family man 但係啲女人可以爛泥咁黐上去
首先要知道了解自身婚姻中有冇問題 坦誠相告 俾機會大家慢慢解決 希望你老公能夠重新更愛你 比定心丸你 時間一定能沖淡一切 只要你也還愛你老公 向前望 還有比17年更長的路要走
雖然我仍在療傷中 但已經比之前好很多 加油

複式洋房

大家嘅男人工作夜回家都應該有所警惕 我老公一向夜 有陣時特別夜 冇為意 而家知道唔係為公事

複式洋房

嗯 我之前有回應你講過...

複式洋房

頭兩個月想死又死唔去 之後兩個月仲係好辛苦 好難瞓得好 而家已好好多 意思係可以容易啲控制唔去諗 冇可能完全原諒 原諒就唔會再響老公面前提起 老公都有配合做好啲 令我感覺到佢最愛始終係我 抽時間二人世界 嘗試搵新嘅興趣
堅信時間會沖淡一切 到時回望呢件事只係人生嘅一個經歷 雖然識講識諗 但仲努力實行中

複式洋房

一定會減淡的 加油你C6如果唔愛你 就唔會花心機做咁多嘢

複式洋房

回覆 Cherry2012 的帖子

咁都原諒到...? 點忘記啊...

複式洋房

回覆 Cherry2012 的帖子

咁關係會慢慢比以前好嗎?你有冇再題起?C6想我忘記 話佢自己好錯 亦唔想再記起呢個經歷

複式洋房

回覆 MGM_DRAGON 的帖子

你個建議好好 我亦都有嘗試咁諗 只要享受佢現在對我嘅好 唔好再諗過去 但係總覺得好嘅同壞嘅不斷喺度角力 同自己講壞嘅已經係過去式 點解仲放唔開 係唔係自尊心嘅問題 抑或不能向小三報復

複式洋房

中型爸 發表於 21-4-17 00:02
關係唔好偷食好合理
樓主既情況令人心碎

咁講係唔係個個男人都會出軌
夫妻總有關係唔好嘅時候

複式洋房

blue媽 發表於 21-4-20 10:19
D 人話十個男人,9個滾,仲有一個仲諗緊,我相信真既,呢幾日人系fb 有三個page報到我呢個case,D 人留言有D 好 ...

唔好理D人講乜 夫淒關係只有當事人最清楚 要出軌 咩都可以關個老婆事 但一定最多係問題嘅1/3.
最大問題喺個不要面無恥嘅小三 同唔尊重夫妻關係嘅C6 佢自己唔溝通 唔面對婚姻內的問題 靠第三者來解決???C6根本冇考慮過後果、考慮自己老婆會幾hurt 考慮小朋友嘅心智發育 將原本關係搞得更壞
佢哋以為可以瞞一世?

解決不了 應在出軌前去婚姻輔導

首頁

尾頁

跳至