自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

gallygally 發表於 24-5-4 15:53
你離左婚, 你快樂, 但可能換來子女一生不快樂, 看自己取捨

你成日話子女不快樂,你試過?上面蕭定元再婚你都未答

男爵府

gallygally 發表於 24-5-4 15:57
如果你經歷過親人離世就會明白, 其實差不多情況

親人離世係永別、離婚點同啊?我阿媽離婚、一星期都會見我一次陪我地去玩

男爵府

luvkaka 發表於 24-5-4 23:52
但有送比外父外母,好奇怪

報道話買比外父外母住、無話寫佢名、報道寫買咗,裝修好,叫外父母上去比驚喜佢哋,如寫老人家名應該上律師樓

男爵府

26days 發表於 24-5-5 00:22
都話睇過條片,邊有講姑9和姪女睇佢唔起?

歐倩怡被問郭晉安夫妻相處之道 曾笑言:冇相處之道可言
https://www.hk01.com/即時娛樂/1016247/歐倩怡被問郭晉安夫妻相處之道-曾笑言-冇相處之道可言?utm_source=01webshare&amp=&utm_medium=referral&utm_campaign=native
(emoji)娛樂秘聞 藝人八卦(emoji)全球1700萬用戶!立刻下載:https://hk01.app.link/ent

男爵府

luvkaka 發表於 24-5-5 00:41
其實原來名係咁重要,長知識,我表哥都係買咗層樓比外父外母住,寫佢自己名的,只想佢地有個安樂窩,佢自 ...

名唔重要就唔會有爭產案、蔡天鳳碎屍案、兄弟姊妹為租置單位互相殘殺都有!冇人會陪伴一個人一世,保障自己保障別人,均真啲好

男爵府

luvkaka 發表於 24-5-5 00:41
其實原來名係咁重要,長知識,我表哥都係買咗層樓比外父外母住,寫佢自己名的,只想佢地有個安樂窩,佢自 ...

我姑丈當年都買咗層樓比我亞嫲亞爺住,但層樓寫我姑姐名

男爵府

luvkaka 發表於 24-5-5 00:50
咁所以我咪話唔洗我比錢咪唔洗寫我名囉,佢自己揾的,均真嚤! 同爭 產都唔同兩回事,
離婚身家一人一半 ...

所以唔寫外母外父名係正常,唔使錢比佢哋住已盡孝,但有人話送比老人家更正一下、均真啲係冇送就冇送!
仲有報道男方自己話D樓唔會比老婆仔女,會捐晒出去,物業大多已用公司名義持有

男爵府

gallygally 發表於 24-5-5 15:31
你有冇睇佢訪問, 歐暗寸佢老公老, 話郭同佢家姐啱傾d. 又話佢哋係水上人, 好睇唔起人副咀臉喎。 全城一 ...

全城一面倒?睇yt /小紅書/微博撐歐多些(圖'/二)
咁郭生確實同家姐啱傾、經濟/投資家姐都有份(圖三)

attach1_sign/tmp/phpajoOnL
attach2_sign/tmp/phpadFDD2

男爵府

gallygally 發表於 24-5-5 15:50
小紅書, WB呢啲大陸人思維係睇錢大過天, 話樓冇寫名就要離婚好合理, 得啖笑, 將婚姻責任貶低哂
...

咁youtube呢?
仲有你眼中話女睇唔起男家,我眼中係歐對男家的怨氣,可能受盡男家白眼!佢亦無講錯,郭確實同家姐啱傾,可能乜都要家姐比意見!

男爵府

SASSY10 發表於 24-5-6 15:13
https://youtu.be/MS4oMESUH-E?si=w7a4IzTPQPvXCVRp

下面全部鬧爆歐

我睇尼個,都係個句、一隻手拍唔響,你段片我覺得似女方對男家怨氣多,好似尼度D人數毒菇咁

https://youtu.be/NMBw5KCQ4zU?si=xEZqJ_A5R1JlEGyN

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊