自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

20162016 發表於 24-3-14 22:30
最怕咁樣,搞到個個都唔開心,叫佢以後唔好嚟就個個開心翻晒

樓主c6應該繼續唔開心,只會覺得樓主最開心,玩得開心啦,玩到幾點無人理。
我估樓主學烹飪或插花,樓主c6應該會放心啲。因為我之前有個舊同事老婆學跳舞,佢都係次次去接放學,專登面口一次比一次黑,佢話唔想老婆臨老發老姣。

珍珠宮

2024年龍年勳章

20162016 發表於 24-3-15 05:49
佢都痴痴哋,跳個舞就話發姣,佢咩年代咩思想呀

係佢立場認為,唔洗老婆返工做ftm,係想照顧好頭家,等佢無後顧之憂努力工作。仔女升中後唔代表老婆可以經常去夜街,都要睇住頭家,煮飯畀家人食。唔係唔畀老婆學野,老婆想學野可以上午或下午去學,學啲有用嘅野。學拉丁舞想同邊個跳,最重要我舊同事話,而家佢用我錢去同其他男人有身體上接觸,我係男人跳跳吓都會覺得青春返,佢老婆睇韓劇都睇到上腦發老姣。唔睇緊啲去完跳舞,遲啲就話去食宵夜。不如叫佢返出嚟返工幫手儲錢退休,等佢知搵錢辛苦,買條跳舞裙都識肉痛。

珍珠宮

2024年龍年勳章

bbc2018 發表於 24-3-15 10:00
其實樓主C6咁得閒,可以一齊學跳舞更開心。我曾經同C6一齊去學,返去又可以一齊練習,都幾難忘
...

不過樓主唔係學跳舞

珍珠宮

2024年龍年勳章

bbc2018 發表於 24-3-15 10:13
我見樓上講跳舞,原來學話劇

一班人,樓主C6性格,佢應該好清楚,是否關心佢夜晚一個人返屋企, ...

跳舞係講緊我舊同事

最重要睇你用咩心態睇件事,有時你覺得無福消受,但係其他人睇中好sweet ,2公婆最好傾掂去,互相尊重最重要

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊