想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 gkk 於 09-10-21 00:01 發表
係囉, 所以好笑

bibifa1225: 第時私底下同你講, 免得bk話我發表與"想生bb"無關的話題

bk 唔會話你架, 仲歡迎 自由討論添

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 gkk 於 09-10-21 00:05 發表
返工靜靜雞上綱, 梗係好啦, 老細請咗呢d員工就...

你好似仲好高級噃

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 00:00 發表

係呀...我都只係新仔...所以都唔知"早D"係邊個。
係呢, 咁早D個個去咗邊呀? 佢又係解答高手黎架?

佢答左你啦

瑪瑙宮

原帖由 大頭蝦 於 09-10-20 23:59 發表

唔講真係估唔到 ! 你地咁齊心, 一吹雞兩個即到, 兩個都一樣咁識野, 兩個都喺度做同一樣野, 我開頭仲以為你地係 partner 黎架 !

你睇我有時俾人襟住就知唔係啦

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-20 23:56 發表

唔係呀....好似你咁坐係bk度...就有人上門問你買d仔。
幾好呀!! 又唔辛苦...又搵到錢。

乜你覺得唔辛苦咩

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 00:12 發表

依...miffy 你知 gkk 做邊行架? 你又知佢好高級?

我估咋

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 00:15 發表

同我依家日日上網樣咋......你覺得辛苦咩? 點辛苦法呀? 我想入行賣d仔呀。

唔駛啦, 你係日本, 又識日文, 已經係一個大優勢. 直情可以係日本果邊 搵D special 野, 放上網賣返俾HK 人. , 又或者代香港人係日本果邊代bid (香港好多呢類野 +(好多年青人都崇日架嘛 )

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 10:02 發表

香港好多人已經做緊啦....我好難搵到食架, 都係賣d仔好。

唔係喎, 呢D 仲好賺啦

瑪瑙宮

原帖由 Mabel1218 於 09-10-21 13:25 發表
Have to drink "less" water before red d testing. However, need to drink "more" water during egg release period in order to have more egg-white discharge!! really don't know how to arrange to drink w ...

咁咪試下 朝早及 lunch 時照常飲水, 去完一次V V 後 果段時間就暫停一下, 等 V V 及 TEST 完後 , 咪繼續 照常飲水囉

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 13:25 發表

你覺得好賺?? 點解呢?? bk都有好多人代訂日本野啦....點賺woo!!

咁我真係少留意 BK 都多人代訂日本野

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 13:39 發表

好難下Woo....有時一口乾就要飲, 飲咗先醒起唔飲得。:;pppp:

個人習慣者~

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 13:39 發表

miffy....你無理由會唔知既。
你地無處不在。

咁呢D 我又無咁留意人地喎

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 13:38 發表

Mabel 你快d追黎睇啦!! 我同大頭蝦回得好辛苦架。

唔係丫~ 幾精采架

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 13:37 發表

咪係囉....我見其他貴d既排卵棒無咁麻煩既。

用貴果隻咪唔駛煩囉

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 14:06 發表

哈~~~原來係香港人, 哈~~可能香港郵局d staff見我老豆係老人家啦...所以無咁麻煩。

咁我都係老人家囉... 我寄幾次都無事.

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 14:07 發表

就係囉...習慣要改真係煩。

咁一係你試用晨尿測, 有SISTER 用過都測到深粗.

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 14:15 發表

好!!! 我就聽你miffy講...下個Cycle試下轉用晨尿 check。
之但係.....如果晨尿都無線....咁應該點算呀?

我就真係唔知點算囉 再唔係你就見到稍為明顯下線時, 用埋 哈哈笑 double confirm

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 14:13 發表

miffy 你咪講笑啦, 你點會係老人家呀.....我係其他討論區都見你賣d仔既, 係yahoo一 seach d仔...就見你架啦。
咁~~~你點算係老人家呀? 我指既老人家...即係唔係好識上網個d woo。 ...

除左我, 仲有好多人~ 不過我比較鍾情bk d公仔+版面

都有好多 99 級既人上黎架

瑪瑙宮

原帖由 bibifa1225 於 09-10-21 15:12 發表

99級??? 奶奶級??? 上黎做乜呀??? 賣d仔呀?

我講緊上網呀, 成日掛住賣D 仔

瑪瑙宮

原帖由 Luckyee 於 09-10-21 15:08 發表
miffy & gkk,

我想請問, 睇中醫時, 食中藥材好d, 定係食藥粉好d? 定係兩者的功能都一樣?

梗係煲藥好D 啦 (最好明火煲, 電藥煲都無咁出味), 藥粉有時都要就住黎開~

首頁

尾頁

跳至