時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

今日下午去港台,呢個方向報黑記用個鏡頭貼著市民面影專登挑釁,之後出左段不盡不實新聞,完全無講自己挑釁在先!「伸脷舔記者相機鏡頭」,佢癲真係以為人人同佢傻, 鏡頭有咩好舔啲黑記埋沒良心,賤到不能形容!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

selinako^^ 發表於 19-8-25 00:12
撞完人坐係地做乜?

呢幅相當時現場人已解散,可能抖下掛!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

MKma 發表於 19-8-25 09:51
咁樣去影人,根本唔係報導,而是去挑釁!

下面幅相踎係地度做咩呀?扮可憐? :unknown ...

可能尋日班賤黑記身有屎,大家在場人士齊聲叫口號「黑記」「黑媒」,有啲人心裡有鬼,所以專登挑釁搞事!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

MommyBB 發表於 19-8-25 14:54
可以send返去報館投訴嗎?

我已做, cc 香港報業評議會,做得幾多得幾多!

首頁

尾頁

跳至