跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:仲有玫瑰花同胎菊又如何? +

原帖由 rksun 於 12-10-04 發表
仲有玫瑰花同胎菊又如何?
我自己唔會冒險

My Two Princess

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:咁我買小小比我老公試下帶返去先,佢帶到,

原帖由 rksun 於 12-10-06 發表
咁我買小小比我老公試下帶返去先,佢帶到,我先買多少少自己帶!
我自己唔會帶囉

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+12-10-05+發表我自

原帖由 eirisc 於 12-10-07 發表
點解要冒險?唔係declare咗,比佢睇,唔可以掉左就得,有危險?我次次都係咁,有D佢話唔得,比佢掉咗就ok,得 ...
當然你可以帶。我唔飲咪唔會帶,好正常吧。

琥珀宮

引用:但如帶一些唔可入境的食品,收咗是必定的事,

原帖由 himmom 於 12-10-10 發表
但如帶一些唔可入境的食品,收咗是必定的事,還會罰款,聽講要罰款au$1000. 肉痛........

...
上次朋友帶阿膠衰左

首頁

尾頁

跳至