時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 17-8-26 16:36
香港分分鐘仲有人會信架
香港何止有人信, 香港直情有人會咁做tim

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kikikay 發表於 17-8-27 02:55
自從林書釘事件,羊onQ、AV仁、李柱冥等泛民議員、信眾都爭住信仲妄想症爆發,努力創作不同version力撐林 ...
仲有人借機扯上一地兩檢,試圖抺黑高鐵,禍害香港之心,從來冇停過

象牙宮

sushichan 發表於 17-8-27 03:04
首先 用這些花名稱呼議員本身不夠尊重

有疑點 他們可以有自己的看法

為何便是白痴呢?

你可以表達自己的看法 但別借故支持推行23條OK?
既然身為議員,佢哋唔係成日話佢哋係代表香港某一群巿民的嗎?佢哋喺作出評論看法時,係咪要比尋常百姓要更加謹慎?因為佢哋嘅看法話語係有機會煽動某一群眾,點解佢哋作出評論時,卻沒有懷疑尋常百姓發現的疑點? 哩班議員喺未肯定真相時就作出評論和指責,佢哋係咪唔負責任?

補充內容 (17-8-27 11:25):
佢哋係咪不負責任?

象牙宮

小肥兔 發表於 17-8-27 08:53
講到花名, 某色人士都創作唔少喇, 講呢d
咪係,喺BK有色人士一唔夠人講,一冇point回駁時,就開始人身攻擊,見唔小啦,而家叫人玩尊重,成日搬龍門,咁點夠佢哋玩?

首頁

尾頁

跳至