跳至

首頁
12345...30

尾頁

大宅

Re: 住係沙田,2003年生左羊仔羊女既媽咪,入黎喇^0^

CarmenYsm,曉晴,仙姐,babyso,堯堯豬媽

我終於 post 到囝囝張相啦!!靚唔靚仔呢

其實我都好鐘意創價,活動教學好適合佢,但唔知難唔難入,同搭車問題,佢仲未識講野,我都擔心唔收佢,我都有留意留沙田果d,你地呢!!
我囝囝今日都有番d胃口,都食番正常,Thank you 你地嫁提供 ,佢訓左 lu,你地亞b訓左未,天氣凍,小心!!

大宅

Re: 住係沙田,2003年生左羊仔羊女既媽咪,入黎喇^0^

CarmenYsm

你去左嘉德麗睇呀,環境如何,地方乾淨嗎,d老師,嬸嬸好人嗎
係呀!佢地已經適應果間,又有d同學仔,真係可能唔適應第二間嫁!!你都係考慮清楚d先啦!!! ?-(

大宅

CarmenYsm

家楠寫真集d相係邊樹影呀,比 studio 個 add&tel no 我啦,影左幾$$

大宅

CarmenYsm

Many Thanks!!

大宅

仙姐 :

係呀!佢細個仲man呀,成個佬咁嫁,現在先有番d baby face,嘻嘻!!
我都鐘意創價,希望大家都考到啦!!但要考慮搭車問題!我都唔想咁早起身,我地囝囝今個sat歲半啦,你同佢去邊呀!我就未諗到,我打算同囝囝去 studio影相呀,現找緊information,你有無同囝囝影呀!幾時去打歲半針,我打算復活節去打,我friends 個囝囝打左,有少少發燒,同晚上訓教喊話打針針好痛喎,
你囝囝改左英文名未呀 ?-(

大宅

堯堯豬媽

你地返左好時光點呀,好唔好呀,好心急,好想知呀!! :idea:

大宅

堯堯豬媽

點呀!!堯豬發燒得高唔高呀,幾多度呀!!唔好太擔心啦!!天氣唔好呀都好多人病,時凍時熱,e生有無話mug細菌呀,點解會發燒禁耐,我囝囝上次傷風同咳,都有發燒,但好彩好快退燒,佢都睇左二次e生呀,
至於返唔返遲d先算啦,現最最緊要堯豬快d好番,小朋友發燒太耐好似唔係禁好,記得多d同佢探熱,比多d水佢飲呀,同佢貼退熱貼會舒服d,希望堯豬快d好番

大宅

堯堯豬媽

堯豬今日好D未呀,有無發燒呀, :cry:
我今日打去好時光問,佢話要下月先知有無位,另我打去問創世紀,個女仔話得好有禮貌,仲介紹好長細,佢叫我同囝囝試堂,我約左 2/4試,現 15,16 都唔知想佢番邊間,你呢!仲番唔番好時光呀! ?-(

大宅

堯堯豬媽

無發燒就快好嫁啦,唔好咁擔心呀,做亞媽係咁嫁啦,我囝上次病我味又成晚無教好訓,第日仲要返工添 :evil:
創世紀 係新城市商業大廈 rm510,(西田隔離) tel:2601 1110, sat 返 12:00-1:00pm $490/4 堂,你打去問,可以試堂

大宅

CarmenYsm

你同囝囝返緊, 又係 sat,我都打算試左先決定,因我 sat 要 長短週,唔可以個個 sat 同佢番,
2/4 見啦,到時話我知你地穿咩衫,我驚唔認得 :mrgreen:

大宅

CarmenYsm

你囝囝張相好可愛呀!
我囝囝都好曳嫁,宜家一發老脾就訓直係地下,放軟曬d手腳,想抱都抱唔起,係街到周圍d人望住,幾鑑介呀!! :evil:

堯堯豬媽

堯豬好番未呀

大宅

曉晴

GOOD MORNING

朗研社在沙田邊樹上堂,有無 SAT 堂,幾$$ :mrgreen:

大宅

堯堯豬媽

係呀!真比D天氣玩死,大家小心D呀!!

你就好啦可以去跳健康舞,自從有左亞囝就無去LU,都無時間,又返互,又湊囝,有時間都想訓教,所以仲好肥,
我隻囝不嬲都"痴" 我,唔 "痴" 佢老豆,行開一步都唔得,比佢激死

大宅

CarmenYsm

太"痴" 身,都唔係咁好咋,連去廁所都唔比你去,扯住你件衫,要你伴佢睇 vcd,睇足一日,真想死,叫daddy 伴又唔肯,我衰佬仲講風涼話,話個囝錫你"鴉嗎", 比佢二個激死

大宅

堯堯豬媽

你係屋企跳舞有無效呀,我以前去 PHYSICAL 跳,我都想係屋企做運動,但一個人有無恆心,唉....... :-(
堯豬識講野未,我囝呢幾天學我地講D單字,人地話過左歲半就曉講野,唔知係未真呢

大宅

堯堯豬媽

多謝報料,有時間都去睇吓,知唔知減到幾時!

大宅

KWAN1981

我囝昨晚8點幾訓教(平時一樣),點子訓半個鐘醒左,拍極都唔訓番,仲要出廳玩,到12點幾都唔訓,攪到我老公火到呢,罵到佢喊,先肯訓,比佢激死

大宅

CarmenYsm

家楠無咩事麻,前幾日同囝囝打針,見到好多小朋友病(傷風,咳),大家小心d呀

大宅

CarmenYsm

佢平時8點幾9點到訓,訓到第二朝7點零8點到,都算訓得多(似我鐘意訓教)

大宅

堯堯豬媽

好時光有無打電話比你呀,你地仲去唔去,我打去問,佢話下月頭先知有無位 :tongue:

首頁
12345...30

尾頁

跳至