興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

回覆 poohbb_hk 的帖子

Thanks for your useful information!

poohbb_hk    發表於 14-9-11 17:50

子爵府

回覆:KW 的帖子

我剛用电腦把農暦加到我的google calendar 上。但我用G3跟机的calendar sync 唔到我google 内的農暦日子,請問問題出了在那裏?可否细述一下步驟?

子爵府

回覆:LokYauYau 的帖子

我就無法弄到有農曆那一行..

今日下午在公司部腦用google login Google calendar,再在Bk版面click 那條 link,Google calendar 立即出現農曆日子,但手机無沒有出現農暦那一行去讓我可以剔去sycn.

今晚我在家用手机web 版 login Google calender ,唔知点加果條click 入去,苦惱中.......

子爵府

引用:我就無法弄到有農曆那一行..今日下午在公司

原帖由 KW 於 14-09-11 發表
我就無法弄到有農曆那一行..

今日下午在公司部腦用google login Google calendar,再在Bk版面click 那條 li ...

子爵府

回覆:poohbb_hk 的帖子

麻煩哂!太夜就明天先啦。

子爵府

成功啦!唔駭哂poohbb_hk!

大家知道香港公衆假期又点加呢? 我之前有link click完 部iphone/samsung 就自動出到香港公衆假期。可惜LG用不到。

poohbb_hk  you are welcome :ilo   發表於 14-9-12 11:19

子爵府

Thanks a lot!

poohbb_hk  welcome!!  發表於 14-9-12 12:03

首頁

尾頁

跳至