親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都join咗, 電話永遠打唔通, book 親都話full, 我都好後悔, 因為碌咭銀行月結單是用人民幣, 所以我都估係中國國內開, 我俾另外電話你地, 因為之前佢地whatapp 資料俾我時, 留低咗電話. 請問可以打電話號碼出來嗎? 如有需要, 我pm 俾你地. 最後,我要upgrade 先有房, 我都擔心, 所以打去澳門問有無記錄, 幸好有記錄. 三晚酒店,現在先book 第一間. 以後, 電話傳銷, 都係say no.

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢地無寄套票,電話book ,然後大約出發前5日電郵張確認信給你。
sweethouse,你幾時買㗎?

男爵府

我的過程是這樣 :

我是上年6月JOIN, 又係被騙, JOIN 咗之後, 會有封信列明個PACKAGE包咩, 同埋有張佢地的VIP咭寄去你俾佢的地址 (重要寄掛號添) , 由於一直無時間, 直至今年年頭就開始計劃吓, 我一月BOOK二月,話FULL, 二月BOOK三月.又話FULL, 三月BOOK四月,又話要等3月20日先知, 之後忍唔住火都嚟, 就話佢地,如果你地俾唔到SERVICE我, 就退款俾我, 我唔想一拖再拖.佢地話我過咗6個月, 唔可以退, 我話現在是你貨不對辦, 俾唔到我, 就算過咗6個月都要退款俾我, 之後, 我日日打電話煩佢地, 追問結果, 最後叫我UPGRADE (+$1088), 初初我唔肯, 後來又話UPGRADE後有以下嘢送:

UPGRADE 間房, 單程回程船票2張 (不要船票可以換餐券$200), LUNCH 2位, 冰之歷奇入場票2張, 酒店禮物一份, 餐飲券$200, 重話特別ORDER俾我, 重同我計埋話好扺.

最後俾佢地氹咗,其實自己都唔係好識點處理, 第一次遇到. 出發前5日等佢地EMAIL埋封確認信我, 我就打去喜來登酒店CHECK CHECK 有無我的訂房記錄, 結果有,先放心買船票, 結果昨日出發, 今日回港, 又有貨不對辦.

房唔知係唔係UPGRADE咗, 單程船票無得換餐券, 無冰之歷奇入場票, 餐飲券得番$100.

我CHECK番喜來登網頁, 原來幫我訂咗喜來登現在的PROMOTION,如果係網上自己訂,連稅=$1704, 我會明天又打去嘈.

見你們剛剛訂, 我覺得你們退款實際D, 如果唔係, 一定需要再付款UPGRADE, 更何況五,六, 公眾假期或假期前夕入住酒店, 要附加15%政府稅及服務費.

我現在還要爭取埋兩晚酒店, 又唔知要加多少錢 ? 唔加錢, 我又可以點做.........

希望大家清楚我的處境後, 知道點做.

男爵府

回覆 magkit1216 的帖子

你打邊個電話, 如果打book 房部, 唔會有人聽, 成日都係留言, 你打去sales department.

男爵府

回覆 lingmontea 的帖子

SALES DEPT 電話, 我PM俾你了, 電話MESSAGE 無用架, 佢地唔會覆,

你張COUPON 唔見咗都應該唔緊要, 因為若要BOOK 到, 就要加錢,但都貨不對辦.

男爵府

回覆 bbmike 的帖子

我已經加錢用咗一晚澳門, 欠兩晚珠海, 咁我點做???

男爵府

同步進行, 高美匯電話21562526, 但有心理準備, 佢地會拖及要你加錢.

打去警署及潘生處.是否講FILE NO.

首頁

尾頁

跳至