自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

紫翹 發表於 24-4-9 09:14
回覆 齊天 的帖子

佢地係去costo, 唔係山姆

開頭果集是costco, 之後都有介紹山姆及盒馬

侯爵府

patpat234 發表於 24-4-16 12:59
剛去左皇庭廣場,得16個位,無得食lunch

上星期六12:30pm去到皇庭廣場無位,無得手機取號,職員叫我地4pm再來排隊取號,之後又唔知要等幾耐,見保利文化廣場,在大眾點評可以手機取號,起碼知道排幾耐,於是直接過去,順便在附近按脚後先過去,12:30pm取3:30pm已經排到,呢邊星期六日中午無休息,8個一排分別由2位廚師招呼,共24個座位6位廚師,環境/服務都好好,平均食1.5小時,所以要等好耐,第一次食亞媽家姐298元抵啦!

食物質數,一分錢一分貨,海膽無腥味,不過唔夠香,魚生無咩魚味,其他唔錯,招呼的廚師是香港人,服務態度都好好
唔趕你走,但見咁多人等位都唔好意思坐咁耐,食完就走。
attach0/tmp/php3an1ec
attach1/tmp/phpHCgK6Q
attach2/tmp/phpjjzCYv
attach3/tmp/phpVx2AQa
attach4/tmp/php9uQFIP
attach5/tmp/phpbYlPAu

侯爵府

齊天 發表於 24-4-18 07:57
板海膽好誇張…

當然唔係我地食晒,只係比你睇&打卡位,大眾點評的評價内,好多客人都有貼海膽及魚生相片。
圖中相片是:壽司7貫,每樣魚生做一舊壽司,續件整,呢度是4人份,因為一個廚師一次過招呼4位人客。
attach0/tmp/phpjlLdjo

侯爵府

雪菜肉c 發表於 24-4-18 15:33
我都係上星期六去左保利文化廣場果間,4點幾去到,我地好彩全場淨返2個位,聽到門口攞籌果啲,要排到夜晚9 ...

我坐一排8位果邊,人少應該清靜的,都要睇旁邊坐咩人
試過去 "慶春撲門" 房内有十幾張檯坐滿人好嘈,聲音困住,仲要有小朋友喊,真係極難受,不過啲野食係好味既! 陪朋友再去指定要卡位,好好多
attach0/tmp/phpeYgFP5

侯爵府

stopmebye666 發表於 24-4-22 01:04
咁等位都好麻煩,又無得電話攞號。

是,所以去保利果間好D, 始終座位少等得比教耐,真係要三個鐘頭前用手機取號。
聽香港人廚師講羅湖會開一間分店。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊