自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

之前睇西醫好左啲啲,唔食又起番,仲要係係塊面度再黎過

之前有jm介紹左睇個中醫希望得啦,想農曆年攪掂佢就好喇!
個身同手慢慢好唔緊要,因為未到夏天唔駛著短袖衫!
有冇jm有濕疹困擾

子爵府

回覆:Ka_BB 的帖子

塊面都可以嗎?只係想快啲好番塊面!因為出街見到人都唔敢望人

子爵府

回覆:oldfrog 的帖子

有冇好介紹!因為已經搽Aquest唔知有冇串錯!但每日搽幾次架?

子爵府

回覆:cathy_1118 的帖子

咁你啲手工皂係邊度可以買到?可否pm我多啲資料呀?謝謝

子爵府

引用:我唔係自制的,平時要返工邊得閒整,都係朋

原帖由 cathy_1118 於 14-01-15 發表
我唔係自制的,平時要返工邊得閒整,都係朋友用過介紹比我去買的!
咁可否介紹我隻盧薈係邊度買架?

子爵府

引用:有朋友用台灣既「阿原肥皂」,都幾貴,$80

原帖由 pekklek 於 14-01-15 發表
有朋友用台灣既「阿原肥皂」,都幾貴,$80。但有好轉
我都有買「亞原皂」係買白鶴草,但沖完個身好乾!你朋友買邊隻架?

子爵府

回覆:pekklek 的帖子

咁想問點樣search 自己係屬乾定第二隻架?可否detail啲敎下我呀

子爵府

引用:用甜杏仁油呀,全天然成份,有同事bb有濕疹

原帖由 maymaysheep 於 14-01-15 發表
用甜杏仁油呀,全天然成份,有同事bb有濕疹用左都得,我自己當潤膚高查身

...
想問甜杏仁油係邊度買架?我都想試下

子爵府

引用:Quote:原帖由+Ahling2004+於+14-01-15+發表

原帖由 Kennis114 於 14-01-15 發表
已pm you!
可否pm我呀?蘆薈gel係邊度買架?謝謝

子爵府

回覆 Maggiesauce 的帖子

我都係R到一達達,好辛苦呀,以前我啲皮膚唔會咁架,而家就越整越多,好唔開心呀

首頁

尾頁

跳至