跳至

首頁
45678...11

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟(Part III)

我都係
joannelai930 寫道:
同我一樣呢[quote]
muimuichu 寫道:
星期五/六及假期前夕先接熙返屋企

大宅

邊個係
joannelai930 寫道:
最嘈果D唔見哂

大宅

我有時都會拖住bosco黎訓架,但都係拖一陣架咋,因為我地分開被"come"既 所以都係拖住老公訓多d
Happybebe 寫道:
我都係唔捨得. 寧願自己辛苦d囉
夜晚仲要拖住佢隻手仔訓好lum架

大宅

好乖呀,佢知你涷丫嘛 [quote]
eeetse 寫道:
你地好恩愛呀

我都係同同同分開被, 佢同爸爸好怕熱, 毛巾被都嫌厚,
我就要冷氣被, 晚晚訓時同同都會拎我張被比我,
跟住又會指住佢張毛巾被要我拎比佢, 好攪笑

大宅

Bosco就清醒時唔鐘意come,訓左我就要幫佢,佢又唔算反訓,所以我都唔使起好多次身

大宅

同媽,kelly,
真係唔該晒你2位呀,甘我就負責帶 ------------>大阿哥出黎啦

大宅

eeetse 寫道:
joanne,
好chi 線架佢,
上次姨婆去同佢玩, 由中午玩到10pm 我先去接佢,
姨婆話佢一直唔肯訓, 只係間中趴係地下1,2 min 唔郁,
快charge 呀佢

大宅

又好似係喎 [quote]
eeetse 寫道:
仲拍手, 有時佢太攰, 會好易跌到架, 激水人就真~

我好多時同你地gathering 都見到bosco, alvin, shirin 會訓下覺, 但係同同就未試過喇

大宅

同媽,kelly,karman,
1022我會帶bubbles去呀

大宅

peony,我諗我都會帶多一套去比bosco換
我會同karman一齊去,不過未知搭咩車,你會唔會同我地一齊出發呀
Happybebe 寫道:
kelly, 今次要唔要帶多套衫?
仲有, 會唔會有人la我一齊去. 禾唔識路.

大宅

honey,
大概講過下....2點鐘
一齊去啦,我都係第一次帶bosco去野餐咋,諗起都開心呀
Honey 寫道:
all,

問吓先, sun你哋幾點去大埔呀? 我睇吓時間上就唔就到, 我都好想join呢, 不過夜晚我哋去飲呀!

大宅

kelly,
其實點樣可以去到 我地都唔係好識路
我原本諗住地鐵再轉火車再轉的士,但karman話好似藍田有巴士入大埔,你知唔知係邊樹搭呀

thx

大宅

早晨呀

kelly,
唔該晒你既詳細資料呀,等我同karman相量下先,應該都會係觀塘呢邊上車,我check左apm下面有站,方便過係碼頭上車添呀

係呢,入到去係咪仲要轉車先去到架

thx

peony,
kelly話有一架307係中環開出架,呢架你會唔會方便d呢

大宅

peony,
上車/落車 我都唔係好清楚呀

mui,
真架 甘我地一齊出發去會合karman啦

大宅

peony,
我應該會帶熱水呀,不過我個個係細"woo"黎架,沖完支奶都應該會仲有少少既 不過唔sure夠唔夠沖多一支就真

大宅

karman,
你都帶呀,我仲諗住帶2支去添 我都諗住帶d提子乾去比bb食呀

你地見到我呀今朝,嘻嘻...日日都差唔多呢個時間架啦,所以咪趕少少囉

我地今日係咪都係一齊食lunch呀

同媽,
我又點會o甲你醋呢

大宅

嘩.....真係好....恩愛既jet,又車你返工,envy死人啦 [quote]
karmanshirin 寫道:
大媽,

好呀, 一齊食lunch 啦
我今朝都有少少趕嫁, 次次老公車我反而遲d 佢好鬼溜氣

大宅

同媽,我地終於有緣相見啦 不如就去返上次我地話好正個間啦,好唔好呀
eeetse 寫道:
karman, 大媽,
wei, 我又黎lunch, 做你地電燈胆好嗎?

大宅

麻煩晒你呀 [quote]
我仲要負責帶大媽同大阿哥出黎呢?

大宅

好消息好消息

connie都會join 1022
yeah~~~

首頁
45678...11

尾頁

跳至