跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟(Part 4)

esther,
有心呀,食左藥啦,但今次都唔係好止到 :-(
我以前都係會痛到嘔架,一日嘔六/七次,黃膽水都嘔埋出黎架,但依家有左呢隻藥,好快止到,就好好多

唔該晒你先呀,你搵到先話我知啦,唔急架 [quote]
eeetse 寫道:
大媽,
你有無藥食架? 我有個舊同事以前時不時頭痛, 會痛到嘔架, 好辛苦的~~

我今晚返去睇下咩brand 先, 我記得唔貴架, 幾十蚊架jar,
只知係日本brand, 明天話你知啦~

大宅

honey,
我未用過架,不過見esther,karman佢地都用,想買定先咋 [quote]
Honey 寫道:
esther, bcbc,

我未order架, 我想問你哋之前買咗vendome隻防蚊架? 好唔好用?

大宅

honey,
我上次係永安就係睇mustela,不過我覺得笠笠地,所以無買

我又係shiseido既fans黎架,我都係用呢支防晒架,超正呀
Honey 寫道:
bcbc,

防哂阿mo面仔用mustela, 不過成$1xx一小支, ok 冇敏感。

另外買定一支baby 確不同, 粉紅色 50度, $78, 去旅行用, 不過未試有冇敏感。

我舅母反而買shushido 粉藍色樽大人防哂比啲表妹仔用, 我估都ok。

大宅

唔急架[quote]
Happybebe 寫道:
我嘗試係web搵比你睇, 但搵唔到. 我番屋企拎番出黎話你知.. yes for bb架. 面同身都可以用. 約100以內. 都幾大支.
detail明天reply你

大宅

kelly,

:-( :-( :-( 偏頭痛暫時仲係未有得醫架 :cry: 以前仲差呀,怕光/怕氣味/怕聲音........乜都有齊...

不過我已經試過好多不同既醫法.......

依家隻藥只係止痛時食,但都好過無

多謝你呀

大宅

預埋大阿哥得唔得呀 [quote]
Honey 寫道:
狗狗當然唔怕啦!

約定你個playgroup先!

大宅

真既 多謝先呀 [quote]
eeetse 寫道:
預埋coco 都仲得

大宅

岩晒...................................coco呀 [quote]
eeetse 寫道:
既然大家都咁狗.....
預埋狗糧, 狗廁所, 防蚤spray 過你, 好無

大宅

coco親自黎報名呀

大宅

打孖上 好驚呀 [quote]
eeetse 寫道:
hello coco,
打個招呼先!!

coco 係女黎架bor, 我d 係仔仔, 佢地今次發達喇, hahah~

大宅

2位咋,甘你呢,茶壺媽 [quote]
kelly_bb 寫道:
兩位唔實煙丫, 唔雞!

大宅

[quote]
eeetse 寫道:
佢未講完....梗係想話 2 位唔實煙, 1 位實既~

大宅

早晨呀甘多位

同媽,
tkx
eeetse 寫道:
大媽,
原來我支SUN BLOCK 都係CHU CHU 黎架

大宅

anna,
你割價大清貨呀 [quote]

大宅

wakaka似陶吉吉甘攪笑...等我返去睇真d先

我個日都想問你,正壽司有無比返張coupon你呀,如果無比你又無扣錢既話,咪即係蝕左 $50囉
karmanshirin 寫道:
早晨呀大媽,

有樣嘢成日想同你講不過唔記得講 ?-( ?-(
我覺得Leo個樣好似陶吉吉呀

wei wei, 仲有呀星期三我地去"正壽司"咪話有張couple既, 我琴日先醒起佢找錢比我時都無比張couple呀 :-( :-( :-( , 定係佢已經扣左響上次張單呢
, 好百痴呀我

大宅

同媽果然係好姊妹同[size=xx-small]富婆
annaanna 寫道:
大媽,
d 野.... 阿吉都好耐冇用,咪想賣左佢囉,呢期手緊o麻 :lol: :lol: 不過esther 好好人,借左十萬八萬比我駛住先喇

大宅

我諗無比discount我地呀,個日食甘多野,二百幾埋單都好合理 算啦,下次我地再去要醒少少先得啦 唔好傾計住,check埋單先走

甘我地今日又去邊樹食呀 [quote]
karmanshirin 寫道:
咁姐係佢無比$50 dis. 呀 :-( :-( :-(
最衰係我啦,無記性 ,
如果我當時問佢都可以追返, 依家鬼理我咩:-( :-(

大宅

早晨呀 你真係好運動型呀,又鐘意跑步又鐘意睇波
早晨!!!
我去睇波先, 轉頭返來!

大宅

你都扇肥

[size=x-small]再甘傾落去,你仲有時間睇波既 [quote]
吓, 禾都扇運動型?

[size=xx-small]咁我肯殿係運動員中最死肥0個個.

大宅

tkx peony 好似都幾正甘喎,等我去搵下先
Happybebe 寫道:
大媽,
我支sun block係hawaiian tropic baby faces & tender places 50 SPF

http://www.hawaiiantropic.com/products/baby_14.html

118ml around $80

首頁

尾頁

跳至