自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔贊成,你睇吓啲窮人已經不斷生,政府再派錢佢哋只會越生越多,到時咪又係我哋班納稅人養,唔該唔好再鼓勵啲廢人生仔啦
要谷都谷班中產以上嘅生

auroresy    發表於 23-10-19 16:48
TunTsang    發表於 23-10-19 15:27
macpig    發表於 23-10-19 15:13
bowiekashu    發表於 23-10-19 13:28
girlbear    發表於 23-10-19 12:37
pistachio    發表於 23-10-19 10:18
FJmom    發表於 23-10-19 09:09
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Pinky28 發表於 23-10-19 08:57
Agree
仲要嗰班係未來嘅社會棟樑,靠依一班人,香港一定會仆直
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

lojo11 發表於 23-10-19 09:07
唔贊成!因為兩萬蚊而走去生嘅多數係低收入人士,之後又多一批人攞綜緩,惡性循環
...
咪係囉,究竟係依一班高官智障定係乜嘢呀

洋蔥頭媽咪    發表於 23-10-19 10:26

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊