親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

maggielau0705 發表於 14-10-3 13:19
可以,不過花時間排隊
Maggie你買咗fast pass未?? 經網上買難嗎??我諗諗吓平日去既我都係買咗安全啲. 因為聽人講平日等候時間都要240分鐘玩哈利波特game.

伯爵府

開心小花 發表於 14-10-3 13:51
我9月30日剛去完。唔算排得耐。我見哈利波特係排120 mins.
其實買fast pass等如買時間

伯爵府

chrischo2002 發表於 14-10-3 14:11
請問哈利波特個game適合小朋友玩嗎?

身高參考

・ 哈利波特魔法世界™

哈利波特禁忌之旅™

鹰马的飞行™

92 :獨自乘坐時須122cm以上。有同伴者陪伴時須 92cm以上。102 :獨自乘坐時須122cm以上。有同伴者陪伴時須102cm以上。107 :獨自乘坐時須122cm以上。有同伴者陪伴時須107cm以上。122 :獨自乘坐時和有同伴者陪伴時均須122cm以上。132 :獨自乘坐時和有同伴者陪伴時均須132cm以上。※獨自乘坐時須122cm以上。
有同伴者陪伴時,能獨自乘坐遊樂設施,並保持穩定姿勢者方可使用。
( 自2012年3月14日(星期三)起,大白鯊®已對身高限制設定使用標準。)

chrischo2002  thanks!!!!  發表於 14-10-3 15:27

伯爵府

Phoebe_snufkin 發表於 14-10-3 15:07
我都係剛去完哈利波特, 我地係早幾日落機即係機場Lawson買fast pass, 買左等於買時間, 唔駛排好耐有得玩, ...
Lawson買fast pass. 我都想知,咁唔洗預約入哈利波持個時間咩????

伯爵府

babyic 發表於 14-10-3 14:52
請教下新年 年初5去要買fast pass嗎?
如果你唔介意等或唔玩就可以唔洗買.你試諗吓平日都要等咁耐,想像唔到

伯爵府

引用:Quote:原帖由 vv518vv 於 14-10-03 發表Law

原帖由 maggielau0705 於 14-10-03 發表
你係plan左什麼日子入場?
我打算11月4號平日去呀,因為唔計遊客日本自己本土都好多人

首頁

尾頁

跳至