自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

入到德幼未必一定入到德小,入到德小未必一定入到德中,去問多D人。前提考咗收咗先至諗喇

wcpcelia    發表於 18-10-22 17:04

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sugarbun 發表於 18-10-22 16:23
德中收德小好浮動,好多讀德小既都跳船,而且老師turn over rate幾高

德小收德幼一樣,我朋友寫咗N次信都唔收返,後來抽中傳統名女校,塞翁失馬又一見證

侯爵府

Jane1983 發表於 18-10-22 18:17
咁係傳統名女校讀成點?係德小無眼光,定係小朋友唔適合,只係有抽獎運?
...

讀得唔差啊,開始個亞媽都擔心個女係咪真係咁差,德小唔收入,今年已經高小了

侯爵府

Jane1983 發表於 18-10-22 18:38
所以呢

侯爵府

sillykaka 發表於 18-10-22 18:50
放心!我第一次睇就明!
後面個個都話唔明,真係...........

我估佢用錯「!」如果用「?」會唔會大家易明D

首頁

尾頁

跳至