自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

chuck_bass 發表於 22-7-20 13:29
邊有真friend架

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

TseU 發表於 22-7-20 13:36
雖然個女人年紀係好大,冇咩殺傷力,不過我唔開心既係佢一啲都唔識做、無時無刻都跟住我老公,而我老公又成 ...

對方年紀大都唔可以掉以輕心,有啲真係出面嗰件老過自己老婆好多㗎,去到5x就嚟6嘅姣婆都有,當然男嗰個都好大問題,至於你真實人物性格係點,我哋又唔清楚,咁只可以分析吓站係你立場嘅情況

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 22-7-20 13:44
有架
大前題係男女雙方都冇進一步嘅諗法先

我以前做兼職時,就係對住一個渣男加小三啦,小三都唔後生啦,個渣男仲成日比佢鬧,轉頭被小三派少少狗糧就甜滋滋,我真係長好多智識呀…

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 22-7-20 14:14
佢哋未經歷柴米油鹽啫
經歷咗可能就唔係咁嘅反應

得個男嘅撞邪自癲
女嘅丁點都唔愛佢,只愛佢啲錢
我只係想表達比樓主知,可能老女人仲可怕

首頁

尾頁

跳至