自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

anna59 發表於 23-11-3 08:57
個男人可能脾氣吾好,對老婆吾好,個女人終於等到機會,踢走佢。
有D野,糸因果關係,個男人自己做過D乜 ...

都有咁嘅可能 細個時鄰居姨姨個老公包二奶,到老咗比二包趕走,中埋風周身病就搵大婆求照顧,佢啲女心軟迫呀媽接收個壞老豆…..我都好唔理解呢件事

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

小ice 發表於 23-11-3 10:43
叫個女自己照顧囉,做咩逼阿媽 阿媽被個老公背叛已經夠慘,呢種心理痛痛左幾十年,老左仲要接收 ...

我都唔明,細個嗰陣時,佢啲女係企媽媽嗰邊趕老豆出街,後來老豆知驚話改過,先再入屋,但後嚟又重犯,auntie 當時跪地求佢都係要走,又唔比家用(當時啲細路妹仲細), 咁到近年嗰老豆比二奶拋棄,無錢又病返來求饒….啲女居然迫呀媽接受同埋照顧囉,無語

翡翠宮

anna59 發表於 23-11-3 14:42
結果比吾比入屋。
如果系仔,應該會再趕走老豆。
呢D系仔同女嘅分別。

結果係收留呀,所以auntie 先向我媽呻咋,係好慘㗎,佢當年冇錢跪求家用,都唔比,拎晒去包二奶,調返轉好意思返嚟….

翡翠宮

somesome2020 發表於 23-11-3 21:36
啲女係咪同媽一齊住先.
如果淨係得媽對住個衰佬, 打死都唔得喎. 叫啲女自己接返屋企囉. 咁孝順.

好似同細仔定細女住,但強迫呀媽嘅係兩個大女….

翡翠宮

anna59 發表於 23-11-4 10:43
叫個女自己照顧佢
男人注重利益,厚顏無恥。
只怪個女無自尊,好賤,自私,吾尊重亞媽,不過,個男人有病, ...

最後嗰句 又係噃,我之前都冇諗到

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊