興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 當當配書.已經一週...

rleung,

您仔仔鍾意睇 "朵拉" mud 唔係女仔書黎咩 因為我唔係太鍾意個公仔, 所以冇買 :mrgreen:

貝貝熊我買咗全套, 不過祇係攞咗 5 本出黎擺喺仔仔個書柜仔度, 您知啦, 如果一次擺哂 30 本出黎, 佢根本唔會睇, 佢都係久唔久攞本黎睇, 因為太多其他選擇. 其實每本書 ge 主題都唔同, 都係針對個人 ge 品德, 好難介紹 bor

大宅

cky2006 寫道:
請問在當當訂書是否全部簡體字?

係全部簡體字

大宅

isak,

Click here 贝贝熊系列丛书(英汉对照)

我喺當當訂書係以 Paypal 付款 (即 credit card), 但其他媽咪話可以貨到付款, 1 對1 付整數, 人民幣或港幣均可, 但我未試過

大宅

LoveChild 寫道:
isak,
次次都係無這一項, 但係有一次又再試下kick 入去才找到的, 我都唔知點解

咁神奇

大宅

rleung,

信誼繪本我都有買. 買咗早期 全套 11 本, "爺爺一定有辦法" 和 "猜猜我有多愛你" 都包括在內, 不過未同仔仔睇呢兩本. 11 本中我同仔仔睇咗 "月亮, 生日快樂" 同 "鱷魚怕怕, 牙醫怕怕", 因為兩本都好少字. 信誼繪本我自己好有信心, 或者遲 d 補買其他, 因為佢哋不斷有新書, 而且我好鍾意佢哋係硬皮書, 印刷又好又平.

"雪人"我本來 mark 咗落暫存架, 但星期六去咗灣仔書展, 買咗 Step into Reading ge "The Snowman" $30. 所以應該唔會買呢本 lu.

大宅

littlemak,

"大熊贝尔蓝色的家" 以前我喺當當訂 ge, 現在可能缺貨所以 search 唔到.

另外, GINN 我今日都 search 過, 第一次 search 唔到, 第二次 search 埋 "包含缺貨商品" 就會見到嫁啦

大宅

唔好意思, 昨天我 search 時係有一個 item 係 "包含缺貨商品", 咁就 search 到. 但唔知點解今日揾唔番呢個 item ?-( ?-( 遲吓揾到再話比大家知

另外, 噙晚去 cwb 國x堂睇過, 佢哋得番 Level 8 以上, 我睇過覺得好深 (仔仔得 2 歲幾), 所以冇買到

首頁

尾頁

跳至