興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 亦舒迷入來傾傾

各位亦舒迷,
有否web site or PDA download亦舒小說?
我喜歡她的長編小說.
canau

男爵府

wyl,

Thanks for your advice. I reached to this web site before. I want to find the Chinese Traditional fonts.
canau

男爵府

綺惑is a new or old one?

canau

男爵府

剛看完 '特首小姐妳好', 政洽味重.

canau

男爵府

wyl 寫道:
昨日剛看完新書「孿生」, ok但沒有驚喜, 只屬一般。
坦白說, 近期幾本書, 除了「恨煞」和「特首小姐你早」我覺得較有驚喜外, 其它「乒乓」、「剪刀替針做媒人」、「孿生」都只是一般, 頗為平淡。

wyl,
Agreed with you. 「恨煞」 is special than other books.
canau

男爵府

我剛看完靈心, 覺得較大君好看.

亦舒在明周的連載, 要等多久才出書?
canau

男爵府

jjwmkk 寫道:
我覺得 "吻所有女孩" 好睇, 睇到好多唔同種類既女仔. 我會諗自己係入面邊一個? 一晚睇完, 唔想放低本書!!

"一個複雜故事" 我仲未見到有得買??

"一個複雜故事" 係天地有得賣, 八折, 已經自完, 我覺得好看過吻所有女孩" .
canau

男爵府

jjwmkk,
It's offered 20% off at Hall 1, 天地 counter of book fair.
You can buy this book in book shop (such as 商務, 大眾)but no discount offer.
canau

首頁

尾頁

跳至