跳至

首頁
34567...26

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

Re: 西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!(Part IV)

我果隻都唔係好識都係作.不過校歌就好記得個音.係琴晚突然記得.
LLK 寫道:
小朋友 ! 歡迎來參加 !
我請大家先坐下 ! 一齊開心下 !

改左喇, 係唔係小朋友d歌都係咁, d key 唔match melody, 所以我跟得好辛苦, 那首"小熊遊花園", 我簡直唔記得哂 搞到我要自己作, 好難聽

男爵府

BK Milk勳章

Re: 西九龍, 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!(Part IV)

NO ! 佢LIKE VCD !
LLK 寫道:
你重有無同晴晴玩閃cards

巧呈由閃3張加至5張(English & Chinese), 因為佢肯睇, 比以前有耐性去睇, 睇完自己拍手掌 (我工人講既)

男爵府

BK Milk勳章

thanks for sharing !
LLK 寫道:
講樣野比你地知
我上星期六開始傷風, 到第四日(昨天)重未好, 係公司突然諗起飲coffee 可以排走d菌, 咁我就飲左杯cuppacino, 夜晚好好多, 宜家無傷風喇, 資料係以前係報紙度看到, 突然諗起, 個心又想飲coffee, 就action 喇, 好在好番
(註, 大傷風就唔知work 唔 work 喇 )

男爵府

BK Milk勳章

如果今個星期既野做哂 !我明天及星期六請假. 

男爵府

BK Milk勳章

thank ! kit , 我無野arm ! 不過多謝你先.喂!下次如果有so野記得話比我地知.
另外今個星期五係唔係去你屋企.
Mandy 都無問題.
不如約定先.

男爵府

BK Milk勳章

小心!大家去看看!

bk 媽咪又出事啦 !大家小心 !

男爵府

BK Milk勳章

嘩!你公司咁好,咁多著數 !我之後要揾工,都要搵你呢D.
kityuen 寫道:
間唔中我公司都有嘢賣, 新年前就最多.
今晚我會去學剪髮, 公司搞, $90有4堂, 學完睇下可唔可以幫晞晞修下有層次的流海

[quote]
fannyyug 寫道:
thank ! kit , 我無野arm ! 不過多謝你先.喂!下次如果有so野記得話比我地知.
另外今個星期五係唔係去你屋企.
Mandy 都無問題.
不如約定先.
[/quote]

男爵府

BK Milk勳章

我之前有係做左vip ! 後來都係聽人講唔好,會sell 野,同都多煩人call 你 , 所以我就即刻cancell.
另外呢個比人原本唔係bk會員.只係有一次佢用佢個女既名去yahoo search . 見到,之後上bk 見到自己既資料比人利用.
所以唔好放亞b 網頁係bk !

男爵府

BK Milk勳章

kit ,
你都不如cancell vip , 我都覺得無著數.

男爵府

BK Milk勳章

我唔理 , 一定要放 !
LLK 寫道:
fanny, 聽日有假放無 ?

男爵府

BK Milk勳章

大家好 !我今日好忙 ! lunch 再傾.

男爵府

BK Milk勳章

係 呀 ! 要快快快
Nokin 寫道:
mancon
我都期待緊個女番學, 有其他小朋友一齊唱歌跳舞, 一定好開心.

fanny
你今日好忙呀? 多d黎密d手啦!

[quote]
mancon 寫道:
Hi Nokin,

你好! 我個女係2歲7個月啦!我個女係讀Think international kindergarten bb班(am),佢好鐘意返學,仲好開心日日返屋企好多野講,又唱歌,又跳舞,不知幾開心!

[/quote]

男爵府

BK Milk勳章

你試左未 !
LLK 寫道:
$0.40 哂相

$0.40 哂相, 好似幾好, 試少少睇下quality 好唔好先

男爵府

BK Milk勳章

好似有限制 !PHOTO  幾張一個order.
另外你星期六playgroup 係唔係玩.
1. 身體各部的用途.(認識身體各部各其用途) 
2. 疊高高(三,四粒積木疊高, 學空 間 概 念,手眼協調)
3. 小型障礙賽(跨欄 + 爬隧道) 
上次同你提起佢地既不可原諒既地方.今次一樣未解決.

男爵府

BK Milk勳章

搖小船
點玩嫁.
LLK 寫道:
今期玩咩遊戲
我係
1. 叠積木
2. 搖小船
3. 認識身體部份及其功能

男爵府

BK Milk勳章

哂相唔係哂夠幾多張先可以order.
另佢話office 未比.如果再唔比,我會打電話投訴 .
今次有功課紙,但都未有內容.幾時上課,幾時放假果張都未有.

男爵府

BK Milk勳章

大家好忙. 今日都係好多野做.Lunch 勁打晴晴日記,因為好多未打.要努力記抵晴晴成長日程.唔係好快就唔記得.
巧呈媽 . 你部DVD 燒 好唔好用.因為我想叫我朋友買 .

男爵府

BK Milk勳章

晴晴今晚行入房拎張椅子出客廳.放在梳化面前,想上梳化但唔成功.
另外又同佢玩,拎三粒合桃放在一個碗上.叫佢用手拎出來放在另一個碗內.佢做仲拍手叫叻 !佢好開心.又可以識1.2.3. 加 手眼協調.

男爵府

BK Milk勳章

浩仔係叻仔,晴晴次次打喊到全間健康院d人望住哂 .

男爵府

BK Milk勳章

琴晚同晴晴玩搖小船, 晴晴好like . 仲笑到哈哈大叫.
LLK 寫道:
搖小船, 咪面對面坐, 兩手互握, 向前後晃囉, 無咩好玩 巧呈直頭唔做

[quote]
fannyyug 寫道:
搖小船
點玩嫁. [quote]
LLK 寫道:
今期玩咩遊戲
我係
1. 叠積木
2. 搖小船
3. 認識身體部份及其功能
[/quote][/quote]

首頁