自由報料

跳至

首頁

尾頁

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

多謝報料

p.s. 提提大家,落完order,即刻remove 埋credit card from "My Wallet"

Amazon 盗用credit card 情況好common, 我試過兩次。好在截到delivery, full refund 到。
attach0/tmp/phpKmICui

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

xyz_yy 發表於 22-11-5 15:46

我每次買完野,都會移除信用卡

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

chanms 發表於 22-11-14 16:05
回覆 meloeskie2 的帖子

我多數用iherb, Amazon有咩好介紹?

呢隻廚房泡泡洗手液好用,用完無哂魚腥味
attach0/tmp/phpjCaaSB

版主

secyw 發表於 22-11-22 08:46
回覆 babyislove 的帖子

請問是否圖片的第2 個隻,"Dial"?

係呀,橙色及紫色各兩枝, total 4枝

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

secyw 發表於 22-11-22 10:46
回覆 babyislove 的帖子

謝謝您,都好抵用,因好大樽,但現在用唔到HSBC個promotion code

係好抵用
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁

尾頁

跳至