二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 BONNIETO 於 09-2-13 11:34 發表
這個就是從大眼仔咪咪口中的9成新袋:
請按入放大觀看.....THANKS!!
http://www.fopix.net/BONNIETO/

申了出來,舒服曬!!
同同一日大結局.

我睇黎睇去唔覺有咩大問題喎,
只係小小皮甩左,都有7-8成新,外表又冇野,
唔係你講得咁嚴重喎,會唔會你要求高呢?
想俾最小既錢買到最好既野,如果你抱住呢個心態,
咁個袋對你黎講係好殘,其實買得2手袋就一定預左有磨損,如果唔係都唔會300咁平,講真300買支burberry香水都唔得喇,何況係個袋,有時咁既價錢就係咁既貨,如果接受唔到不如買個新,唔洗同人地勞氣,其實會唔會係你自己心態上有問題,如果你朋友交收時見到冇問題,積係佢接受到亦覺得ok,先俾錢,
而家好似係你接受唔到咁
個人意見,如有得罪請包涵

別墅

原帖由 ^BB^ 於 09-5-14 16:46 發表
我支持你

根本由始至終得果位mami一面之詞, 大家就信晒佢

一開始已經係佢自己唔小心

唔係個個人都會日日上bk

有d人一個月才上一、兩次

我真心相信你唔係有心唔係返佢

始終就算戶口有唔 ...

我諗人生之中好小會有10個8個人會入錯咁多錢落人地戶口掛,老實講,自己有幾錢自己點會唔知架?除非錢多得滯唔睇d 0 頭喇

不過而家解決左咪好囉

別墅

原帖由 chiu8chiu 於 09-6-20 10:08 發表
你放心!!! 我一定會寄還給你. 你呢d喺網上賣盜版,假冒貨品的害群之馬, 都未見過人賣假野, 好似你咁, 大條道理..... 不過我要同你講聲sorry, 點解? 因為我玩大左囉....已向海關舉報左. 如果有其他人同rabbitcarol 買 ...

會唔會真係玩得大左呀?人地都係搵下奶粉錢,其實件貨係真係假,你睇個價錢就知,呢度十個有九個都係賣緊假貨架(買衫果d),如果你要舉報都有排搞.......

別墅

原帖由 hollister 於 09-8-29 18:10 發表
呢度太多人混水摸魚喇...有時仲遇到奇怪既人
我之前本來想同一個mama trade個袋..講緊
邊到交收..點知突然佢又話佢家姐要左..都算..
後來又俾我發現佢用不用login繼續sell緊個袋..
覺得好古怪啊..好彩同佢trade唔成 ...

你講過價???所以佢唔想賣俾你??

首頁

尾頁

跳至