親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sfccwy 發表於 16-1-5 08:31
如果有老人家同行,貴d我會包車係啊, 我媽媽都極讚個企包車大哥,話唔辛苦 (84了)

子爵府

fion0313 發表於 16-1-18 22:08
我和爸爸媽媽一家人上一次去完,爸爸媽媽都好滿意這個包車大哥,也真的要多謝yyoouu這位媽媽介紹好的包車大 ...
我不是yyoouu介紹, 而是上年8月有位jm介紹車完話好,我第一次包車就遇到有熱誠的司機,好好彩

我家人又係個個讚佢,

如果唔係旅程邊有那麼完美。

子爵府

首頁

尾頁

跳至