懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都係高危呀,不過就係1/44,你唔好甘擔心啦,其實醫院都俾我做羊水N 絨毛呀....但我怕危險呀,所以都係做NIFTY,我26/1去做NIFTY r..你努力呀,我同你一樣都好擔心,但呂好放棄呀,OSCAR都唔係甘準詐...

大宅

我都係高危1/44..大家努力呀,我26/1去做NIFTY希望大家互相祝福,順利過關,希望大家新年俾好消息大家..其實我都好擔心......唉

大宅

我想問各位高危的媽媽,你們係唔係度頸皮個到都好正常無事GA?

大宅

我度頸皮正常,亦都見到鼻骨,先得30歲︿所以都唔擔心個驗,點知個結果令到我傻左............

大宅

可以的,因為OSCAR BB,大多沒有鼻骨..我同你情況咪又係...又唔係高齡,又唔係頸皮有問題..唉

大宅

阿B當時頸皮4.9mm,風險1:2,真係令人好擔心呀,你好堅強呀....我知道其實要想D開心野,但又真係好擔心,我都期待緊26號見劉教授,好希望係一個好消息

奶茶小露寶:其實都係喜事,你又唔好想到甘負面,可能多D人知,俾多D正能量你呢.....我地大家互相祝福同鼓勵啦

大宅

我都認同你呀,初頭我又係無同人講,後來就覺得同人講接受下人地祝福,我的朋友好多係有教會,佢地又話幫我祈禱,都俾左好多正能量我,雖然我唔係教徒,但佢地甘做,又真係俾左好多支持我

大宅

唔好甘傷心啦...你甘樣好影響BB架,我地而家咩都做唔到的,不如好好保護個小生命啦,雖然話係高風險,但都無人肯定有事,有D人1/2都無事啦,我地機會大D,但又唔代表一定有事..你不如試下打去劉教授個到,睇下有無姑娘,叫佢俾個期你....總之唔好太傷心〝雖然我都好擔心,成日悶悶不樂,但我地要堅強呀...因為我地好多人都同你一樣努力緊架

大宅

奶茶小露寶:點解要分兩日呀?佢無同我講WOW

大宅

個人意見:如果有得選擇我不會抽羊水,我覺得始終有危險

大宅

點解你甘遲先發現的??NIFTY好似12-20週GA

首頁

尾頁

跳至