自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:鐘嘉欣班姊妹

一向唔覺鍾嘉欣靚, 但佢結婚個look靚過平時好多, 可能有咗bb關荷爾蒙影響事, 成個人都容光煥發, 姐妹團個個都省鏡, 成班有氣質有修養過好過胡說8道果堆, 果堆人較平凡俗氣, 真係似一班8婆

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:苟姑娘瘦咗, 咁多個之中最省鏡

原帖由 超級特務 於 16-02-29 發表
苟姑娘瘦咗, 咁多個之中最省鏡
同胡杏兒拍肥田果個look比, 就知苟姑娘堅係靚底, 肥果陣都省鏡

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 alicemic 於 16-02-29 發表一

原帖由 littlemelody 於 16-02-29 發表
湯仍仍嗰班同胡說嗰班感覺一樣,只喺一班年輕d, 一班c9d
湯本身個格麻麻, 胡8 會淨係胡定欣一個已經知係咩料, 物以類聚,苟姑娘肯埋堆嘅都應該比較正常

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 alicemic 於 16-02-29 發表湯

原帖由 naomichoi 於 16-02-29 發表
即係乜野料好少留意佢,所以唔清楚。
成日妙咀妙舌說話粗鄙,當年公開話莊思敏着佢舊鞋, 呢啲說話係60~70年代最基層麻甩佬先講得出

good_pig    發表於 16-2-29 22:01

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 alicemic 於 16-02-29 發表成

原帖由 naomichoi 於 16-02-29 發表
估唔到,不過莊思敏好似成日畀人蝦之前接job果單。。。
莊思敏自己開公司, 我估佢淨係有錢後台冇人,所以成日比人恰啩!

btw, 果個連名都嗡唔出嘅男人咁樣蝦啲配角仔, 唔方好人!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 alicemic 於 16-02-29 發表一

原帖由 可愛教主2 於 16-02-29 發表
係,尤其豹嫂,胡定欣,十足元秋款,出嚟嗌交ㄧ流。至於李詩韻,超作狀,情史电話簿咁厚。

...
100% agree

首頁

尾頁

跳至