自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

appleyuen 發表於 18-2-5 16:16
頭先喺奇華買滿68都冇利是
今次活動奇華無份呀

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mirchan2005 發表於 18-2-5 19:52
一田超市可以嗎?

可以

侯爵府

aimenchan 發表於 18-2-9 14:28
咁係咪可以響m記買70蚊禮券回贈28蚊呢…

唔得,我剛試買了,只有減$10,無利是

侯爵府

aimenchan 發表於 18-2-9 14:28
咁係咪可以響m記買70蚊禮券回贈28蚊呢…

而且經理話買cupon能用wechat

侯爵府

rolandbb 發表於 18-2-9 16:54
WECHAT可唔可以用銀聯卡綁定? 唔該.
visa/master先有$10利是

侯爵府

vivian0919 發表於 18-2-11 15:35
麥噹奴唔係參與商戶都有?即係麥噹奴買68蚊野,佢只收58,之後再送28?

m記要買$78以上,再減$10即時優惠,先可以領取$28利是㗎

首頁

尾頁

跳至