嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 請報料~~GOO.N尿片

之前用NEPIA,不過用到M碼一濕就好大"舊",GOON'S又薄,D公仔好靚,又MADE IN JAPAN,價錢又OK!
我淨係用過NB,所以唔知SIZE!

子爵府

打咗電話問,有賣日本奶粉,不過無森永!
:-(
佢開星期一至六(晚上7:20關門)

子爵府

我係二手市場見到有得賣MERRIES S & L 片,好係TRADING 咁樣!

子爵府

唔係呀!花王的S碼的尺寸差不過等如M碼,點解L碼會細番?
會唔會係S 係MADE IN JAPAN, L係MADE IN TAIWAN?
不過我問過間TRADING 佢地話L 都係日本製,唔知會唔會唔同? 佢地賣花王貴過吉之島好多!

子爵府

如果無記錯,因為係紙尿褲呀!所以貴D!

子爵府

其實都有好多BB用GOO'N尿片,但係唔見佢响BB展有COUNTER?吉X島&西田BB展又無,如可有我地D媽咪就唔駛四圍找啦!

子爵府

crystal888,

你好犀利呀!多謝報料!

子爵府

crystal888,

我已經放棄左!
bb都用緊大王中碼!昨天剛開箱(在信享買!)
我都覺得碼數再大d同pampers差不多!仲未唸!到時先算!唔知中碼通常可以著幾耐?

子爵府

唔係呀!我意思係越大SIZE越貴!
大王:
加大碼 - 35片 (約$2.2286/片)
褲仔大碼 - 36片 (約$2.1667/片)
褲仔加大碼 - 31片 (約$2.5161)/片
不過要平片仲有其他,不過大王D質量真係唔差!

子爵府

mlkk,

你可以打電話去信享留貨!crystal888教的!唔駛怕去到無貨!!

子爵府

crystal888,

信亨教你,你教我地,咪即係你教!無分別!

另外信享賣的BB洗衣液好用嗎?咩牌子?

首頁

尾頁

跳至