自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你係咪全部正價(白色牌)呀。我今日買左8件都要$6百幾,有2條褲$181,最平就係件polo 恤$58再65折

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

佢有d橙牌都唔叫做半價,我買左條褲原價$229橙牌後$181,但同一個價錢有d就$138都唔知間野點計

水晶宮

Babystar001 發表於 13-6-2 00:37
我都有買polo恤但無橙牌!系丫,全部系白牌!
你係邊間買吖同埋買幾大個?未剪牌攞返去退錢

水晶宮

Babystar001 發表於 13-6-2 00:37
我都有買polo恤但無橙牌!系丫,全部系白牌!
粗橫間polo恤係特價$58架喎(5歲以上)

水晶宮

Babystar001 發表於 13-6-2 00:41
系喔,樓上有JM有件polo恤同我買果件一樣,佢系橙牌我果件吾系!

...
咁9架,唔趕住著既去退錢,冇理由同一件衫唔同價錢。買果時你冇同sale講,人地買$58咋喎係咪未貼特價牌

水晶宮

但其實都要睇下你買幾多歲既衫,bb衫褲唔係太貴,中童條褲都$229

首頁

尾頁

跳至