少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 lam0903 的帖子

HIHI......請教......點知道佢尾聲呢? 我都好想知我女幾時尾聲...hahaaaa

大宅

thanks.....即係...我未見曙光....omg!!!!

大宅

今年9月14歲女喇, 一上中一就病發.....嚇死我!! 妳個尾聲而家幾多歲呢?

大宅

佢係升中一(12)時發作……即係差不多15歲尾聲…… 係就好啦……忍住把口一年好快過….

咁妳細個位幾多歲? 剛發作? 病徵係咪同個大既類同? 兩個都是女嗎?

大宅

回覆 wan_sosin 的帖子

恭喜妳呀! 又一survivor勵志故事..... 請問妳仔仔呢幾年病發係咁嫁? 有目標人物or一視同仁? 妳又係點捱過呢段艱苦歲月呢? thanks

大宅

多謝妳分享....那請問妳仔仔係咪突然有一回復正常? 而且對所有人都正常返嗎? THANKS

大宅

加油呀~ 希望仔仔一路向好!!!

大宅

回覆 MissMaMa 的帖子

多謝妳分享呀! 我真係好需要妳地過來人既經驗來安慰自己.....希望好快到我分享我是如何走過來的.....THANKS

大宅

回覆 MissMaMa 的帖子

恭喜妳呀!!!! 祝妳女女一切順利! 我會加油的!!!

大宅

回覆 carenho 的帖子

唉~ 辛苦了媽媽.....請問妳女女既情況係點? 同妳關係點呢?

大宅

我的是女, 我觀察我自己和朋友既仔仔青春期, 仔脾氣比較燥, 可能會講粗口, 行為上較激, 而我女是態度上, 冷漠拒人於千里之外.......於我而言, 後者更心痛...
不過未必關性別是.....更多是性格

大宅

回覆 ballball329 的帖子

都係嫁, 好多媽咪都話D青春期仔女響外面彬彬有禮, 和顏悅色嫁, 對父母就第二副面孔........我嗰個仲要單單對佢阿媽我黑口黑面...心累呢~

首頁

尾頁

跳至