跳至

首頁
12345...17

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part II)

報到

男爵府

內雙姊妹,

就係知你啦, 睇茶壺仔d餐單咁鬼豐富, 好心你唔好略代自己啦 又係時候唱吓歌仔喇...

世上只有媽媽好.........

男爵府

joanne,

想問點可以將part 1 既引文到part 2呢

男爵府

esther,

講開型, 琴日比比你嘈激死, 佢琴日黎接我收工, 一落樓吓見有條友著件鮮粉紅色既衫 + 勁黑既墨鏡擺住post咁企響度 差d唔想行埋去 扮晒model咁 :tongue: :tongue:

eeetse 寫道:
咁型d ma

[quote]
joannelai930 寫道:
呢度唔曬喎[quote]
eeetse 寫道:
[/quote][/quote]

男爵府

smart smart Joanne

[quote]
joannelai930 寫道:
哈, 我係PART 1度打加埋引文唔 ENTER , 而再 COPY 過黎嘛 [quote]

男爵府

esther,

係佢自己覺得姐 ?-( ?-( ?-(

eeetse 寫道:
wakakakaka.......
型男比你嘈!!

[quote]
karmanshirin 寫道:
esther,

講開型, 琴日比比你嘈激死, 佢琴日黎接我收工, 一落樓吓見有條友著件鮮粉紅色既衫 + 勁黑既墨鏡擺住post咁行響度 差d唔想行埋去 扮晒model咁 :tongue: :tongue:
[/quote]

男爵府

打大車輪...........好耐無啦

[quote]
kelly_bb 寫道:
拿... 前面個part我信, 後面個part應該係你即刻情不自禁飛撲埋佢, 大打車輪................

男爵府

[quote]
車輪大唔大, 呢個我唔係好清楚喎.

[quote]
打大車輪...........好耐無啦

男爵府

esther,

唔好爆晒我d私房生活出黎喎

[quote]
eeetse 寫道:
咁...........how about 一齊沖涼呢

男爵府

connie,

你走左去邊樹, 快d追返d post呀 因為有你個寶貝jamie份呀

男爵府

點解你成日食老麥都咁瘦

[quote]
connieyyl 寫道:
karman,
係? 我from11點几到2點几在

男爵府

wakaka.....我同esther都係近排join vip, 只要填多d inf.就可以喇

[quote]
wei.wei, anna, karman,esther,
don't say me 白痴,點解你地d icon有"vip"label

男爵府

話事話唔帶地墊得唔得呢 唔想帶咁多嘢

每日一問:

維園俾唔俾帶波去玩架? 吹番梘泡我見過有, 唔知玩波得唔得呢?

男爵府

內雙姊妹,

你幾時出城呀 搬去邊個城先

各位姊妹,

我呢頭無大瓜樂, 大x活同埋美生架, 所以被迫食老麥.

我好期待搬番去城既日子快d黎, 咁我可以拎番個oven同d架生出黎整野食 !

男爵府

connie,

wakaka........我帶左你地知咩

karman,
呢個問題上次dinner都discussed過,有人話可以bring "戶"墊

男爵府

deewindou 寫道:

男爵府

內雙好姊妹,

咁咪好近我地 Shirin得閒可以多d同茶壺仔玩喇

內雙妹妹,

順順利利既話, 今年內都搬架啦! 咪又係搬番去我個狗竇-麗x城囉!

[quote]
內雙姊妹,

你幾時出城呀 搬去邊個城先

[quote]
各位姊妹,

我呢頭無大瓜樂, 大x活同埋美生架, 所以被迫食老麥.

我好期待搬番去城既日子快d黎, 咁我可以拎番個oven同d架生出黎整野食 !

男爵府

咁多好姊妹, 真係要買個大d先得

karman,
你個護墊帶得出黎, 無理由咁自私自己用既! 梗係拎出黎俾大家一齊墊喇!

男爵府

kelly,

咁你大約幾點到呢 我同老公講約左4點, 佢都話咁遲喎

仲有呀, 你地聽日係咪要4pm sharp先到架?

我驚太陽好早收, 所以會早d去影下相, 你地呢?

男爵府

kelly

咁女大過男茶壺仔肯唔肯先

嘩, 茶壺仔轉左成熟look之後, 多左人青睞喎, 嘻嘻 !

[quote]
deewindou 寫道:
kelly,
我要向茶壺仔示愛...
EE 好鐘意你架

[quote]
茶壺仔隨時會醒架喇, 所以響我突然要閃之前, 我一定要講:

祝大家有個開開心心既long weekend!

首頁
12345...17

尾頁

跳至