婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

樓主好同情你,我當年同你一樣唔識反抗,玩野果個仲要係老公個賤家姐,但信我,心腸唔好真係有報應,佢咁做人唔單只攪到大家冇親戚做,前兩年仲身患顽疾唔知而家仲喺唔喺度,因我老公都完全同佢個賤家姐斷絕來往。

伯爵府

做個靚太 發表於 18-8-21 13:22
咁我都會分嘅~樓主本身係打算自己請陪月,不過99反對,但個99又要咁對人,即係你唔俾人請人,你自己又無本 ...
樓主最惨係同奶奶住,所以佢地唔贊成請陪月樓主都冇得say我會明白。如果奶奶堅持唔請陪月都應該盡下責任照顧新抱,叉燒飯????真係唔應該坐月食。唉~樓主應該返自己屋企坐月就冇甘陰功

伯爵府

gracekelly 發表於 18-8-22 00:28
我都係!我99話佢有咁多仔女又咁多孫,唔俾我請陪月,話浪費錢喎!見佢兩個囡生完,佢日日煲呢樣嗰樣,一 ...
嘩,你奶奶超賤喎,冇本事就真係唔好阻人請陪月啦,呢d奶奶老到甘上下咪知羅,報應陸續黎

伯爵府

美之選468 發表於 18-8-22 13:42
真好,我就是喜歡見到這樣的結局 因為我相信天有眼
可能老公個賤家姐根本就係心理唔平衡,老公包二奶、一仔一女都讀書不成、呢兩年仲有埋顽疾。我覺得佢當初唔多唔少有妒忌,佢比我有種好似想個細佬冇女友唔結婚果種,想細佬單身過世,我地婚後千方百計要叉隻腳黎我地屋企,極盡玩野之能事,我同老公因為呢個女人吵左無數次,當時關係非常差。我奶奶老爺先遊我都未識我老公,本來我應該係冇呢種麻煩,但佢個賤家姐始終唔肯放過我。但放心,天有眼的,悲惨嘅報應終降臨佢身,呢d所謂基督徒係唔會有機會上天堂

伯爵府

美之選468 發表於 18-8-22 15:06
又是基督徒,我很怕基督徒,完全無道理可言,又喜歡講歪理,又喜歡玩多重標準,最好斷絕來往。
...
老公賤家姐擺明假教徒啦,有事(老公包二奶)借宗教去逃避,如果真係虔誠基督徒就唔會搶我初生b(明知我極度抗拒佢幫我湊b),唔會試圖攪散别人原本幸福嘅家庭,佢心理變態得可以,幸好係老公最終選擇同我同一陣線同佢個賤家姐斷絕來往,巳7,8年了。

伯爵府

章魚妹妹 發表於 18-8-22 15:31
心地唔好同毒真係有...有因有果個天睇到!
yes, 所以千奇咪試圖要人母子分離兼攪散別人家庭,真係有報應的

首頁

尾頁

跳至