自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

呢啲訪問多餘,員工梗係唔想返工啦。

海綿大哥    發表於 22-3-29 16:02

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

Jessicakyy 發表於 22-3-29 21:47
其實簡單諗一諗,上網課學校同老師要預備嘅材料一定會畀面授課程多點會係因為唔想返工嘅。
我好明顯覺得老 ...

虛偽!淨係返半日同唔使搭車返工來回就差好遠啦!

水晶宮

Jessicakyy 發表於 22-3-29 22:00
如果你只不過係路過,冇小朋友 嘅人就唔該收聲。
你又知道每一個老師都要用半日時間搭車返工 ? 你知唔知 ...

痴痴地!討論區咩身份咩人都可以留言,你係老師?叫人收聲!我意見使鬼你認同!我最憎香港D老師,個個都精神病!今次又比狗咬。

水晶宮

青青河邊草 發表於 22-4-1 01:08
對,好多唔識教育為何物嘅人,日日係度嘈。教育如果只係將啲書講曬出來,咁AI做到啦,做乜要俾幾萬人工?
...

Agree!

Zoom 都可以等同面授既,其實教育局整套網課,每人一個獨立AI老師,炒曬香港D老師得啦。

首頁

尾頁

跳至