自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

比我會介意呀,我請你上黎補習去廁所都唔系大問題,但要我洗人地屎跡就真系接受唔到,我會開口同佢講叫佢去完廁所跟手清潔返,其實去人地屋企開大免得過都免。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

PINK2007 發表於 23-5-11 13:32
我系.個補習姐姐的話,试過一兩次奶野,我會痾干淨先上去補習,自己都唔好意思喇!
...

系呀!比我都會,如果因為食完野就要大解,甘就補完先食,或者揾個商場解決左先上去,又唔系細路仔,成日大小二便唔尷尬咩。

水晶宮

Minipoma 發表於 23-5-11 18:35
我做補習,每次1.5小時,係上堂時唔會用厠所

反而個學生試過幾次上緊堂時要大便

一個專業嘅補習老師其實真係好少會起補習時去廁所。

首頁

尾頁

跳至