跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

可以分享下嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

引用:幾多歲可參加?

原帖由 misslo 於 14-08-12 發表
幾多歲可參加?
K1

侯爵府

引用:Quote:原帖由 MC(TIGER) 於 14-08-12 發表K

原帖由 misslo 於 14-08-12 發表
點先可以報名?
你上元朗大會堂個網頁,搵合唱團,有表格dl!

侯爵府

回覆:參加左“元朗大會堂“合唱團

http://ylth.org/ccr/ccr.htm

侯爵府

回覆:參加左“元朗大會堂“合唱團

拉到最……最……最低就有條link

侯爵府

引用:文協唱左3年,認真,要守規矩

原帖由 sherryyeung 於 14-09-01 發表
文協唱左3年,認真,要守規矩
唔知我報呢個係咪文協呢

侯爵府

引用:Quote:ctyying 發表於 14-9-2 15:00 哪裡報

原帖由 小寶貝兒 於 14-09-02 發表
文協好似可以上網DL佢地既FORM, 填好後寄或FAX返去~ 到試音果日交返張正式既FORM就OK~ ...
可有網址?

侯爵府

引用:我都幫我仔仔交咗大會堂合唱團報名表,差唔

原帖由 LEETANYING 於 14-09-13 發表
我都幫我仔仔交咗大會堂合唱團報名表,差唔多兩星期都未收到回覆
無咁快架

侯爵府

引用:剛報左大會堂,上星期第一堂,我仔話好鐘意呀

原帖由 cat-ee 於 14-09-13 發表
剛報左大會堂,上星期第一堂,我仔話好鐘意呀
你係邊日上架?

侯爵府

引用:Quote:MC(TIGER) 發表 14-9-14 08:58 無咁

原帖由 LEETANYING 於 14-09-14 發表
咁大概幾時會收到通知?到時又會考啲咩?
我好似都等左幾個月,唔洗考架,佢有位就通知你

首頁

尾頁

跳至